|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Imię: Kermit'Demolka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: AIE
Świat: Xerena
Poziom: 118
|
![]() Niespodzianka na Deathbringer gdy mial red hp.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/27088
What happened to you You've played the victim for so long now in this game What i thought was true It's made of fiction and i'm following the same But if I try To make sense of this mess I'm in I'm not sure where I should begin I'm falling, I'm falling |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2007
Lokacja: Polska
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 1.4k mu pierdyknol
![]()
18:56 Maccox [19]: Someon speak french?? 19:00 Swordsmann [32]: tak 19:03 Skumek [12]: teraz pokazują na jasnej gorze ta "Radio maryja" 19:03 Skumek [12]: nawet kaczyński byl 19:03 Bemper [103]: slyszałem ;P 19:03 Bemper [103]: oni to jedna mafia ^^ Wszystkie Dzieci to znaczy śmieci nasze są ![]() :**** Your's Prepo~ x) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
|
![]() szkoda gadać, oglądałem 5 filmików , przedostatni potwór wydawał się jednym z łatwiejszych, nie walnął mocniejszego combo jak 600-700hp.. pech
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2007
|
![]() Looool ;|
Tak to jest, kiedy: - myśli się, że jest się palladynem i potrafi się ownować all - wchodzi się na magic shieldzie WIEDZĄC, że bossowie klepią średnio 300-400 na turę. <A tak to z tej many 15x mógłby się vitać..> - dobiera się źle zaopatrzenie..
i teraz tylko nie pisać "ohh znawca się znalazł" bo zabiję. na logikę weźcie, że nawet ta arena z której to powstaje 60% filmów na TibiCams - nie jest taka prosta jak się co niektórym mogłoby wydawać. ok, napisałem co chciałem a teraz mnie zbesztajcie xD @down: nie ma już ![]() Ostatnio edytowany przez gardenian_ - 01-07-2007 o 12:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() @up
weź zmień podpis, bo jebie nadwagą[; A co do filmu, to moge rzec, że to była kinder niespodzianka.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Aboszki
Świat: Morgana
|
![]() [quote=gardenian_;1523728]Looool ;|
- dobiera się źle zaopatrzenie..
A z reszta sie z toba zgadzam ^^ @edit cos niewyszlo mi cytowanie twego posta ale H** z tym ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() jasne moze wezmie 700 assassinow i straci 300k+ na same assassiny. Dobor mial dobry, nie wiem po co wchodzil na utamie ale to jego sprawa, pozatym zamiast z boltow te pierwsze ubic albo zwyklych to on assassinami trzaskal. Assassinami nalezy ubijac te co sa w srodku, bo ten ostatni boss na warlordzie wydaje mi sie jak demon, mozna go bolcami ubic uhajac sie/vitajac albo starsami zwyklymi. Ten taki boss w outficie norsemana jest mocny. No i ten od ktorego dostal combo tez wyglada na mocnego.
Btw. uh mial dosyc ( 10 bp chyba ) a manasow 8 bp, no to przydalo by sie wiecej, ale skoro mial uhy, dal by rade, gdyby nie kombo. Ostatnio edytowany przez Tensz-in - 01-07-2007 o 02:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() O kur.... ale dostal combo xD widzialem jak 115 ek padl od tego samego potwora tez combo za 1500 dostal xD
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
Ogladnij filmik jeszcze raz i potem skomentuj durniu. A powracajac do tematu to zaspal z odsunieciem sie na skos. Jednym slowem, mial pecha.
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() na harmoni 225 ed padla na tym(Pogromczyni Swiatla)
wienc chyba mocne? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Świat: Arcania
|
![]() Huh , ale go drahnoł
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() normalnie szok palladyn pełne hp ten dragonik ma z 1/4 hp i jedym combosem zabrał mu ponad 1000 hp ;o MEGA WYSAD
|
![]() |
![]() |