|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
|
![]() Witam, gram w tibię już dwa lata i dziś zastanowiła mnie taka rzecz.
Jeżeli mamy broń dwuręczną to czy za siłę obrony odpowiedzialny będzie sword fighting czy shielding? Czekam na odpowiedź, Balun. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
|
![]() Nie zrozumiałeś mnie. Ja się pytam co zwiększa umiejętności defensywne dwuręczniaków.
Na przykład masz miecz 2h, który ma 26 defa jeden koleś ma 60 sworda i 50 shielda, a drugi 50 sworda i 60 shielda. Który broni się lepiej? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() to chyba jasne ze jezeli def to zalezy od defu lepiej obroni sie ten ktury posiada wiecej skilu defensu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elfo del Bien
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: High Cavaliers
Świat: Valoria
|
![]() UP Ciekawe jaki ty masz skill... ortograficzny radzilbym ci go poskillowac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: w domu
Stan: Niegrający
Imię: NI MA
Świat: KIEDYŚ BYŁ...
Poziom: 999
Skille: 0,1/000
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() omg skill defa nic nie daje jak ma się 2handed weapon, tylko jeżeli posiadasz shielda..., a im więcej sworda tym więcej bijesz czyli na def przy broni 2handed nie odpowiada żaden skill liczy się TYLKO def broni której używasz...
balun: co do pytania jeżeli mają taki same 2handed bronią się tak samo, zakładając że inne eq też mają takie same przy 2 handed możesz mieć nawet 100 shielda i tak Ci nic to nie da jak nie masz tarczy chyba zrozumiałe ?? Ostatnio edytowany przez robert22 - 28-06-2007 o 17:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pavel Knights
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 48
Skille: 76/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Według mnie ten co ma wiecej skilu sworda poniewaz ten skil to umiejętność władania bronią a nie jej atakowania
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: w domu
Stan: Niegrający
Imię: NI MA
Świat: KIEDYŚ BYŁ...
Poziom: 999
Skille: 0,1/000
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() UP:
Wyjdź i nie wracaj i przeczytaj mojego posta wyżej, jeżeli 2 players ma takie same eq i ten sam 2 handed, to jeden może mieć 100 shielda, a drugi 1 i będą się bronić tak samo, a skill sworda odpowiada tylko za zadawane hity... Niech lepiej modki zamkną ten temat bo znowu się znajdą tacy inteligenci jak pan up. to co żeś napisał to tak "im masz więcej sworda tym lepiej się bronisz jak masz 2 handed weapon" trochę nie logiczne i już nie wprowadzajcie autora tematu w błąd... |
![]() |
![]() |