|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2004
|
![]() Zacznijmy od tego że dzień zapowiadał się niezwykle.. rutynowo
![]() ![]() ![]() Jak zwykle tłok w depo, pod depo pusto albo sie leja albo nic sie nie dzieje, spammu dwa kilo i nagle coś mi smignęło przed oczami.. iluzja? Sprawdzam logi i okazuje sie że otóż nie! Zbliżamy sie zatem do mojego celu.. oto co ujrzałem ( Uwaga osoby o słabych nerwach proszone są o wyłączenie przeglądarki ![]() 17:39 Gurzasn: buy 2 handed armor Normalnie... uchichałem się do bólu ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2004
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Hiehiehie moj kumpel z klasy nie jest o wiele lepszy stal w dp i krzyczal " Buy guardian armor"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() @ up
Musicie sobie zadać za***iście, ale to za***iście ważne pytanie, od którego może zależeć całe wasze przyszłe życie i kariera: Co w tym ****a śmiesznego?
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() HAHAHA ale kolo jezuu ale sie usmialem o boze. A moj kolega raz ryczal 'Buy fire helmet' HAHAHA super nie??? Ja sie z tego tak smialem ze lepiej nie gadac...
No wy ludzie juz nie macie sie z czego smiac... Dla nieqmatych-to wyzej to full IRONIA. Ulrek ma racje ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 09 2004
|
![]() to są poprostu noobki, ja kiedys nie wiedzac co to Sb krzyczalem I buy Sb 300gp... ale to byla moja pierwsza postac, okolo rok temu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() jeezuu pomylilo sie chlopakowi i juz go mieszasz z błotem jakbyś Ty był doskonały...Ludzka rzecz sie pomylic..
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2004
|
![]() Nigdy nie mowiłem, że jestem doskonały (bo to wszyscy wiedzą) =)
Po prostu rozbawił mnie jeden z początkujących graczy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |