![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Darashia 2, Flat 03.
![]() |
![]() Z nudów postanowiłem zobaczyć, czy w Darashii dzieje się coś ciekawego... no i...
![]() Wiem, że słabe... ale jakoś tak nudno, że aż sie nic robić nie chce... może jeszcze coś potem zrobię... Ostatnio edytowany przez Androj - 08-10-2004 o 21:14. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Ogólnie fake porządnie zrobiony, ale brzeg jakiś dziwny i tak wszystkiego nienaturalnie mało (a krwi chyba niema itd..jeszcze hity byś dodał na ss)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() wykonane prawidlowo lecz nic w tym takiego przyciagajacego oka nie ma, sproboj zrobic jakas akcje komentarze stworka typu humorystycznego etc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() no piekne mi sie podoba. a propo jak wy robicie te napisy????
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Mi sie wydaje, czy napis Blue Djin jest nieco za duzy?
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Darashia 2, Flat 03.
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Edit. No dobra, okazało się, że dżin strzelił we mnie przez pomyłkę ![]() ![]() @down Wtf! Mówię ci, że nie jest! Sam mówisz, że napisy są zawsze tej samej wielkości, więc jak ten może być za duży, jeśli ja napisałem go w tibii i tylko wyciąłem wszystko zostawiając sam napis? Ostatnio edytowany przez Androj - 08-10-2004 o 21:49. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nikt ważny
|
![]() Jeśli o mnie chodzi to bomba
![]() Mam nadzieję, że nie spotkam takiego djina ktoóry missclick robi bo go zabiję ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |