|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Tarnów
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
|
![]() Mam pytanie na które może ktoś zna odpowiedź
Jak dojść na chakoye zwiedziłem juz bardzo dużo nowych terenów ale nadal nie znalazłem drogi do chakoy ![]() Jeżeli ktoś z was wie jak tam dojść to bardzo proszę o opisanie ponieważ wiele osób tego nie wie Z góry Thx ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() musisz jechac gdzies psim zaprzegiem, tez nie moge ich znalezc!!
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() Wystarczy troche poszukac i popytać... Ja nie znam dobrze angielskiego a popytałem NPC i już wyrzynam je
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2006
|
![]() @Goldscorpion
Zamiast chwalić się, że ty je "wyrzynasz" może byś odpowiedział jak się tam dostac? Wiem, że można się tam dostać używając dog sled po wykonaniu pewnego questa, ale podobno da się tam dostać inaczej. "The island is situated just east of Nibelor and can be accessed from the underground or through a Dog Sled from Nibelor." Wiek ktoś może jak dostać się przez te podziemia? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() co mam pisac? Żeby znowu setki noobów mi tam przyszły i czułbym sie jak na facc gdzie 10 chopa na jednego rata?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wszyscy tutaj grają na tym serwerze co ty pisze poto żeby sie dowiedziec jak dojsc a nie zebs sie jaral zy ty juz tam jestes i niewiadomo co
To ze torchem palisz iglo to nieznaczy ze lepszy jestes. zlaozylem topik zeby wiedziec jak dojsc. wienc albo powiesz albo tu niepisz znajdz inny temat |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Potrzeba 6 pierwszych misji ice island quest.
Dla samych chakoyów nieopłaca się robić... @Down: To jeszcze zalicz all misje z noszeniem addon items, i hujową misje z zbieraniem różnych lekarstw i będziesz mógł używać psiego zaprzegu na niberl~ A z tymi podziemiami to chyba nieprawda. Ostatnio edytowany przez Coldain - 29-06-2007 o 14:41. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam zrobione duzo misji , wszsytkie u svena , i u tej szamanki kilka (teraz musze nnosic bear pawy jej) ... no jezus powiedzcie jak dojsc na te monstrA;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() Podpowiedź :
Psi zaprzęg na którym jest tylko 1 pies , potrzebny ham ;p down wejdź na sanie ;p
![]() Ostatnio edytowany przez Duch Guardi - 01-07-2007 o 01:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Stan: Zbanowany
|
![]() @up
Mam zaprzęg, psa, ham ale nie wiem co dalej mam robić >.> |
![]() |