|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
|
![]() Jestem początkującym graczem... Niedawno stworzyłem sobie konto. Nie chciałem zakładać 2 oddzielnych tematów gdyż mógłby się zrobić zbędny śmietnik.
![]() 1 Pytanie: Jak porozmawiać ze ślepym orkiem w rooku? Ze 4 godziny poświęciłem językowi orków na przeszukanie forum jak i dowiedzenie się w grze od graczy oraz samemu w rooku. To jest trochę trudne więc nie mam pojęcia jak to uczynić. 2 Pytanie: Czy jeśli pojadę na wakacje ![]() Szukałem na forum i nie było tego zagadnienia, a nie wiem czy ktoś wprowadza mnie w błąd, iż po 14 dniowym niedostępem do tibii kończy się to jej usunięcioem konta... Nie wiem. Chciałbym aby userzy odpowiedzieli na moje 2 pytania bo są one dość ważne, zwłaszcza to 2... ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Juz jadlem.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Guardian vel Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 69
Skille: 89sw/89
Poziom mag.: 6
|
![]() 1)Jezyk slepego orka to quest wiec nie oczekuj ze ktos da ci tu odpowiedz
![]() 2) Tak, postacie sa kasowane automatycznie, ale tylko 1 lvl s akasowane po uplywie krotkiego czasu (nie pamietam jakiego) i z kazdym kolejnym lvl czas ten jest dluzszy. Jak masz juz ten 8 lvl to nie musisz sie martwic ze ci postac zniknie po miesiecznej czy nawet dluzszej nieobecnosci ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
|
![]() Aha...Nom, dzięki za wyjaśnienie.
![]() Pozdro. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
-> http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...j+w+Google&lr= Yyyy... już się tego nie przestrzega, tzn nie jest to wymagane, przecież nawet stronie głównej Tibia.pl jest większość questów opisana. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 01-07-2007 o 20:30. |
|
![]() |
![]() |