|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2006
Lokacja: Toruń?
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ventiso
Świat: Guardia
Poziom: 12+
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Siemka ! Dzis jak zwykle chcialem sobie wbic na serwa cS popykac ... Wchodze i po chwili gry jeden z adminow mial bardzo malo Hp i kiedy mi wyszedl zabilem go niechcaca ;s On zrobil ze mnie rakiete ... Mialem staty -2/2 No to zrobilem reconnecta i wchodze a on odazu mi dał kicka + bana ... ADmin MELWIN
Uwazajcie na tego frajera ... ~Pozdro Jak mozzecie zrobice cos z tym gosciem bo przez niego z tego co wiem nie gra tam juz ponad 15 osob ... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Kraków
|
![]() Bo widzisz...
Gram ostatnio w CSa coraz więcej i więcej, tyle, że na NS, mam zamiar kupić oryginała w najbliższym czasie zeby sobie legalnie na stimie ciupnąć, i uwierz Mi, ze za TK to nawet na nieleglanych serwerach daja bana, takze najpierw trzeba nauczyc sie grac ![]() albo chociaz patrzec na radar... (PS. fajne staty... o.O widac, ze jestes pro) PPS. Nie ten dział ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() No a ty widzisz ,będąc Adminem też musisz odróżniać przypadkowe TK od umyślnego. A jeżeli chce żeby nie było takich sytuacji to niech wyłączy Friendly Fire i już proste. A nie zachowuje się jak Noob, "Admin zginął zaraz będzie restart rundy.
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Loiru Ragu
Profesja: Paladin
Świat: Menera
Poziom: 33
Skille: 70/53
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Ja gram w CS 1.6 i za Team Killa często ludzi dostają kick+ban. Na mniej popularnych serwerach po zabiciu 2-3 razy admina pod rząd dość często idzie dostać bana. Po prostu niektórych to dowartościowuje.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() No rozumiem przypadkowe TK, ale skoro koles powiedział, że miał staty -2 / 2 no to przepraszam bardzo, ale miał prawo to odebrać tak jak odebrał o.O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
|
![]() cs.tibia.pl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Czegoś tu nie rozumiesz, zabił gracza - staty -1:0. Został zabity jako rakieta - staty -2:1. W następnej rundzie ktoś go mógł poprosty zastrzelić....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oj przepraszam, nie zauwazyłem, mój błąd.
nie zdarzylo Mi sie jeszcze zostac zrakieconym, albo zrakiecic kogos, takze szczerze, to nie wiedzialem o tym nawet ![]() |
![]() |
![]() |