|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2003
![]() |
![]() wazne sa tez skille nie tylko lvl na black knighta slyszalem ze trzeba miec skille 65+/65+ i lvl 25+
A na DLa nie jestem pewien ale na 35-40lvlu ze skillami 70+/70+ chyba go zablokujesz |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() BK mozna teoretycznie z 400+ HP ( nie wiem jaki to lvl bo jestem palkiem ) ale raczej nie wroze Ci powodzenia
![]() 500+ i ponad 70 shieldinga i bedzie Wam duzo UH schodzilo ![]() a DL to z tego co wiem to okolo 850 HP trzeba miec ( zdaje sie ze 48 lvl to minimum--> kumpel padl ![]() Pozdrawiam Michu |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() Jeeeeezu nie gadajcie jak nie wiecie
Jak wiesz jak DLa blokowac to na 25 Lv nie masz prawa pasc chyba ze sie nie uhniesz 48 Lv to minimum na DLe?? Blokowalem 2 Dl naraz na 40 Lv i jeszcze zyje |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2003
|
![]() Na DL'e im wiecej zycia tym lepiej ale trzeba miec minimum 700HP... na BK okolo 500-600 HP z skillem Shielda 65+
@up: Oj na 25lvl na DL'ach masz prawo zginac i to ogromne... dostaniesz kombo to nie zdazysz sie nawet UHnac... |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2003
|
![]() BK 400 hp+
shield 55 sam nie raz blokowalem bedac palkiem i przy takich parametrach leca 2 vity czasem 3 jak sie cos mu pojebie :> DL 600 hp + skille 60 + I idzie spokojnie go klepac ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() ekhm
![]() na DL opadaja blokerzy z 900-1000 hp ![]() wiec nie gadajcie ze na 25 lvl blokujecie DLa bo sie gosc podjara pojdzie wylapie combo i bedziecie musieli mu odkupic sprzet ![]() albo AOL ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() Hmm ...
Zeby bez obawy blokowac Black Knighta wymagany jest 35 lvl skille powiedzmy 70/70. A co do DL to jeszcze nie bylem . Ale wiem ze wsytarczy 45 lvl i skille przecietne <73/73 powinny wystarczyc,> Dragon Lord napieprza z magii a z lapy gowno bierze ![]() Aha jeszcze jedno co do Black Knighta . Nie blokujcie Black Knighta na lagach taka dobra porada na przyszlosc... Kiled at level 37 by black knight ..... Edit: Co do blokowania Dl to mozna blokowac i na niskim levelu <przyklad Barts 27 lvl nie wiem jak to zrobil ale wielki gratz dla niego> ale wtedy bardzo latwo o smierc.. To by bylo na tyle Bye |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Miasto Moderatorów :]
![]() |
![]() wydaje mi sie ze lvl conajmniej 47 i skile gdzies 75/50
#11 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Na tibia.gery Bartluk pokazal screeny gdy blokowal dl na chyba 26 lvl, ale padl jak byly 2 dragi ;p.
Ja jak chodze na dl to bloker lvl 45+ i kilka bp of uh, taktyka podobna jak do blokowania smoka.
#12 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Niewiem jaki lv trzeba miec, zeby blokować bk, ale wiem, ze majac 18 lv i skile 52,48 niema sie szans nawet, żeby blokować dragona. Ja próbowałem, prawie mi wyszło, bo smok miał czerwień, a ja cału czas byłem Leczony UH-ami przez kumpla. Ale Dragon walnął mi kombo za ponad 335, i padłem
![]() To wszystko odemnie. Narka...
#13 |
Buuuuu
|
![]() re: Up
Na takim poziomie to mozna blokowac smoka tylko w jeden sposob: Spie... na skos od smoka, a kolega wali go z beltow albo hmm (albo jednego i drugiego), ew jak chcecie sie sprawdzic to moze walic z SD.
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2003
![]() |
![]() Tu nie chodzi tylko dokladnie o sklile bo majac te 400+ HP mozna blokowac BK ale jakim kosztem. Ja majac 54 shielding blokowalem Hero (w sumie chyba prawie tak silny jak BK) i szlo mi na jednego 3-5 UHow (mialem dragon shield). Kolega majac 72 shielding to szlo mu na 2-4 Hero 1 UH.
Jak wiecie ile zuzywaliscie UHow na 1 BK i przy jakim shielding to piszcie. Jestem bardzo ciekaw. ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() Killed at level 37 by black knight
To byla pierwsza proba zablokowania Bk , lecz przez lagi nieudana grrr.... Za drugim podejsciem wszystko cacy , zabieral mi do 100-150 hp wiec malo UH zeszlo , palladyn bije z kuszy , druid mnie uhuje , archery robia swoje..... Lecz ku mojemu zdziwieniu black knight zmienia cel ataku na palladyna ... No to ja na full attack , i za BK , dodam ze mial zolte zycie juz ![]() Niestety palladyna zabil... Druid nie byl na to przygotowany ... juz chcial s*******ac ale ja zachowalem zimna krew i ubilem Bk z Fire sworda , dlugo to trwalo ale ubilem ![]() Hmm... na oko stracilem 10 uh ![]() Gdyby wszytsko poszlo okej mysle ze udaloby mi sie zablokowac go ze strata 1-2 uh , no chyba ze byl by w*****ony Mialem skille 74/73 jak go blokowalem ... Narazie kiedy mam lagi wole sobie odpuscic blokowanie czekokolwiek ![]() Pozdro i uwazajcie na mojego odwicznego wroga czyli na LAGA !!!!!!! |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
|
![]() A jaki lvl i skile trzeba mieć knightem aby go samodzielnie zabić?
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
Lokacja: Slask
Stan: Niegrający
Imię: Gwel Dragon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: No have...
Świat: Iridia
Poziom: 53+
Skille: 10/23
Poziom mag.: 46
|
![]() Jak mogles pasc na Black Knighcie skoro tam bramka lvlowa od 50+ lvla?? czyli jak tam wogole weszles co??... nie robcie z siebie durni.... ![]()
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axemir
Profesja: Knight
Świat: Pandoria :D
Poziom: 52
Skille: 74/71
Poziom mag.: 6
|
![]() @up
Bez kitu ![]() @Topic BK to minimalnie 50 lvl, jakies znosne eq i skille. DL rekord bloczenia jest chyba 19 lvl, no ale czy to sie oplaca? Nie ![]()
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() W 2003 r. dało sie iśc na niego wcześniej lole.
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() Śmieszni jestescie jak pieszecie ze dalo by rade bloknac bk przed 50 lvl...moze i by dało rade ale tak sie tam dostac...;p
|