|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: ---
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Tak więc mam zaszczyt, zaprezentować kilka początkowych sprite'ów, do mojego własnego rpg'a . Do każdego przedmiotu będzie dodany opis, więc nie sądze aby czegoś nie można było by rozpoznać
![]() ![]() Statystyki - Def - 1 , Waga - 7 Opis : Jest to hełm dostępny w prawie każdym zakątku świata. Zapewnia on małą ochronę wystarczającą tylko na wyprawy w okolice miast gdzie grasują potwory mniejszej rangi. -- ![]() Statystyki - Def - 5 , Waga - 15 Opis : Ten hełm dostaje się po wykonaniu pomyślnie testu na paladyna. Zapewnia on dość dobrą ochronę jak na początki wypraw w lochy zamków i przeróżnych jakskiń. -- ![]() Statystyki - Def - 4 , Waga - 15 Opis : Hełm produkowany ze stali, w pobliskich wioskach. Hełm ten posiada bardzo dobrą funkcję ochronną ponieważ prawdopodobieństwo trafienia w gracza ze strzały, gdy nosi ząłorzony hełm zmniejsza się o 50 %. -- ![]() Statystyki - Def - 1 , Waga - 2 Opis : Jest to przedmiot który dostajemy na samym starcie gry. Najsłabszy pancerz w całej grze, najlepiej pozbyć się go w trybie natychmiastowym. -- ![]() Statystyki - Def - 1 , Waga - 17 Opis : Jest to pozostałośc po legendarnej tarczy, któej nazwy nikt nie znał. Niezbędna do wykonania pewnego questa w którym to możemy odnowić ją w Legendary Shield... Co o nich sądzicie ![]()
World : Saphira Vocation : Sorcerer Level : 1x Magic : x Ostatnio edytowany przez Sadamq - 09-10-2004 o 00:26. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2004
![]() |
![]() nooooooooooo
bardzo ciekawe mi sie podoba tylko zmienil bym opis stela helmeta zeby zatrzymywal najwyzej 25 % ogulnie bardzo fajne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Co do hełmów... Powinny się nazywać "steel mask" itd., bo wygląda jakby nie miały wnętrza...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() czy wam tez wooden helmet przypomina orzech laskowy?
brakuje ci przestrzenności, samym cieniem tego ie osiągniesz (zazwyczaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Paladin Helmet przypomina tarcze z literką T a wooden helemt rzeczywiscie jakiegoś rzołędzia =p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() No ten beż...troche byś się bardziej jeszcze postarał...i po co tłumaczysz na poslki? Ci co nie zrozumieli to co oniw Tibii robią??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Czy mi się tylko wydaje czy jest Hełm Paladadyna?
![]() ![]() A rysunki nawet ładnie byłbyby wykonane, gdybyś nad nimi popracował. Hełmy to maski, bo nie mają wnętrza, wooden helm wygląda jak wiadro albo orzech, a broken shield i cape... no w sumie... niech będą ![]()
![]() |
#8 |
Nikt ważny
|
![]() Dość obiecujące ale:
Wooden helmet: czy naprawdę chciałbyś założyć taki garnek na głowę?? ![]() Paladin/Steel Helmet: pamiętaj, że hełm to nie tylko przód. Dlaczego w szparze na oczy, nos i usta jest biały? powinno tam być ciemno. Cape: Coś mi w tym itemku nie pasuje ale nie potrafię powiedzieć co... może by tak jakies logo dorysować? ![]() Broken Shield: hyhy tutaj nie wiem co powiedzieć,. Niedoć że połamana to wygląda tak jakby to był seryjny produkt biedronki Zero finezji, zero pomysłu, tylko prosty, tandetny produkt ( tandetny- to słowo nie odnosiło się do tego itemku. Służyło jedynie zobrazowaniu moich myśli na temat tych nowoczesnych obozów pracy, zyli biedronka ![]() Ale dodatkowy + masz za pofatygowanie się robiąc statsy i, krótkie opisy ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |