|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam! Mam kilka pytania odnośnie zakupu pacca, oto one:
-Czy kupując pacca kartą kredytową płace jakąś opłate za przelanie pieniędzy do banku w niemczech. -Czy można kupić pacca kartą Visa Electron, bo na jednym forum czytałem, że tą kartą nie da się płacić za pacc (pisali na forum, że to karta płatnicza, a nie kredytowa), na stronie mBanku i Pko S.A jest napisane, że to karta kredytowa... -W jaki sposób kartą kredytową (bez opłat za przelew) najlepiej kupować pacc? -Czy jest możliwość zakupienia kilku pacc na raz i wysłania kasy za wszystkie? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mogart/Mogash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() To tak...
1. Oplacanie czegokolwiek karta kredytowa nie laczy sie z zadnymi kosztami (wg mnie przynajmniej , chociaz nei jestem pewien czy to nie zalezy od typu konta jakie posiadasz) 2. Visa electron to karta platnicza ktora mozesz uzywac w sklepie bankomacie itp, mozesz miec rowniez dostep online do konta , za to nie mozesz robic przelewow przez PayPal itp Czyli podsumowujac jesli masz karte platnicza tylko do kupowania pacc to jest ona gowno warta poniewaz potrzebujesz karty kazdej innej niz Visa Electron (jest jeszcze odpowiednik Visa Electron w postaci kart od MasterCard i American Express) i NIE MOZESZ ZAPLACIC NIA ZA PACC ani za cokolwiek w internecie chyba ze przelewem z rachunku online ale to dziala mniejwiecej tak jak bys poszedl do banku i tam all oplacil ![]() 3. Nie ma takiej mozliwosci za to mozesz kupic pacc na dluzszy okres czasu |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Na jednym forum przeczytałem, że można płacić karta Visa Electron, ale tylko w przypadku kiedy kupiło się tą karte w mBanku. Nie będe jednak ryzykował i kupie sobie Visa Classic. Zapłace rocznie o 20zl wiecej, ale będe wiedział, że pacc mi napewno dojdzie ;]
Tak dla pewności, czy kartą Visa Classic już bede płacił normlanie za pacc, czy też mogą byćproblemy? I małe pytanko co oznacza to: Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Jeżeli chcesz płacić Visą Electron - polecam Inteligo. Sam mam tam konto i już nie raz kupywałem tą kartą Pacc.
|
![]() |