|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2007
Lokacja: LDZ
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Noor Inayat Khan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Preatorians
Świat: Harmonia
Poziom: 81
Skille: 88/72
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Pytanie identyczne jakie skile i EQ po update na dwarf guarda tak żeby nie było waste a jakie nawet potrzebne żeby uhy nie schodziły??
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: dębno->Boh Rox
Stan: Na Emeryturze
Świat: Unitera/Galana
Poziom: ---
![]() |
![]() 75/75 takie skille ci stykaja;<>
pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Knight
Świat: Thoria/Calmera
|
![]() Zeby expic 70-75 i lvl 35+, zeby uhy nie schodzily to level 75+ i skile 80-90.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Ta, twoja odpowiedź jest kompletnie bez sensu. Po co mu skille 75/75 jeżeli używa np Brass Legs, Scale Arm i War Hammer?
![]() Jeżeli już ktoś cię zmusi do kliknięcia na opcje "Wyślij odpowiedź", proponuje aby była to bardziej rozwinięta myśl lub wypowiedź (jak wolisz). @Edit Kropeczko ty moja, nie za bardzo podoba mi się twój numerek koło nicku :> @Topic Guardy dla kiny? Level ponad 30, skille około 75/75, EQ conajmniej Knight Set, Crus/Warrior Helm, Leather Boots, i jakiś Shield ponad 31 DEF (Czyli lepszy od Dragon Shielda), no i jeżeli chodzi o weapon to proponuje Skull Staff/Bright Sword/Fire Axe. Ostatnio edytowany przez poreda - 07-07-2007 o 20:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Po update najt bije mocniej wiec wg mnie na guarda stykna:
skille: 70/70 + axe/sword/club ring lub skille 75/75 (niekoniecznie ringi) lvl: zalecany lvl to uwazam ze pokroj 35-40 to rozsadny wybor by bylo oplacalnie eq: uwazam ze styknie spokojnie takie eq : crus/warrior helmet,crown armor,knight/crown legsy,leather/fur/pirate/steel boots,wampire shield i bron z wymaganiem 30-35 lvla czyli skull staff/bright sword/fire axe Oczywiscie im lepsze eq tym lepiej Polecam nie pchac sie w wieksze respy gdyz jest ryzyko ze mozna pasc :/. Standarowo bierzemy Uh na wypadek naglej sytuacji(na nich nie oszczedzac) i manasy (je stosujemy glownie leczac sie exurka). Expic bez niemozliwego schodzenia uh na guardach sie nie da.Da sie je tylko pod jakims wzgledem zredukowac majac wiekszy lvl i skille 80/80+ , ale jednak prawda jest jedna guardy nie sa dla najta.Jest wiele innych oplacalniejszych expowisk ale skoro spytales to odpowiedzialem
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2007
Lokacja: Dublin
Imię: Cziken-paker
Profesja: Paladin
Gildia: Soul Rider
Świat: Harmonia
Poziom: 54
Skille: 78/67
![]() |
![]() dopiero na troche wyzszym lvlu jak 40 i skillach w najgorszym razie 65/65 chociaz polecam wszystkim miec skill ponad
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Cukier54 - 10-07-2007 o 23:02. Powód: a zapomnialem o Eq |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Ankrahmun
Imię: Bristan
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 53
Poziom mag.: 48
|
![]() ja juz na 29 lvl migalem na guardach, przy skilach 73/73, eq k set crus helm, vampirka, bs i uzywalem tylko mf ale to sporadycznie.
Pozdro dla poreda od Stali Rzeszów |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Szarqa
Gildia: Band of Brothers and Sisters
Świat: Guardia
Poziom: 42+
Skille: 78/77
Poziom mag.: 6
|
![]() 75+ i możesz iśc ja na nich spokojnie expie bez waste a mam 78/77 bp z uhami nosze tylko w razie czego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2007
Imię: Elite Acer
Świat: Unitera
|