|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2007
Lokacja: Poland / Krosno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Frus Immortal
Profesja: Paladin
Gildia: Spartanie
Świat: Olympa
Poziom: 54
Skille: 81/67
Poziom mag.: 13
|
![]() Chciałbym wam przedstawić moje awanse z Astery i mojego kumpla z Harmoni.
Na początek awans na 24 level. ![]() ![]() następny awans na 25 level ![]() ![]() 26 level ![]() ![]() 27 level ![]() ![]() 28 level ![]() ![]() ![]() teraz awans w magic levelu ![]() ![]() a teraz czas na awanse w skilach ![]() 74 sword ![]() ![]() i 74 shielding ![]() ![]() i jeszcze kilka moich mocniejszych hitów powyżej 100 + ![]() ![]() ![]() A teraz czas na foty mojego kumpla z klasy na serwie Harmonia ![]() Na początek magic level ![]() ![]() A teraz przejdźmy do leveli ![]() 24 level ![]() ![]() 25 level ![]() ![]() 27 level ![]() ![]() 28 level ![]() ![]() i awanse w skilach 61 shielding ![]() ![]() 62 shielding ![]() ![]() 63 shielding ![]() ![]() 64 shielding ![]() ![]() a teraz czas na awanse w dystansie ![]() 70 dystans ![]() ![]() 71 dystans ![]() ![]() 72 dystans ![]() ![]() 73 dystans ![]() ![]() i na koniec niecodzienna sytuacja na serwie Harmonia ![]() ![]() Mam nadzieje, że się podobało. Oglądajcie i oceniajcie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2007
Lokacja: Polska
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Hmm no zdjecia spoko
1. Poco zakrywac nicki ? >.> 2.lamiesz ragulamin... w jednym poscie nie moze byc wiecej niz 10 Screenshotow ![]()
18:56 Maccox [19]: Someon speak french?? 19:00 Swordsmann [32]: tak 19:03 Skumek [12]: teraz pokazują na jasnej gorze ta "Radio maryja" 19:03 Skumek [12]: nawet kaczyński byl 19:03 Bemper [103]: slyszałem ;P 19:03 Bemper [103]: oni to jedna mafia ^^ Wszystkie Dzieci to znaczy śmieci nasze są ![]() :**** Your's Prepo~ x) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2007
Lokacja: Poland / Krosno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Frus Immortal
Profesja: Paladin
Gildia: Spartanie
Świat: Olympa
Poziom: 54
Skille: 81/67
Poziom mag.: 13
|
![]() co do regulaminu to nie wiedziałem że nie może być nie więcej niż 10 ss ale na drugi raz napewno się poprawie
![]() |
![]() |
![]() |