| 
 | |||||||
| Notki | 
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  06-07-2007, 17:00 | #1 | 
| Guest Posty: n/a |  Pytanie dotyczące WoW'a Mam pytanie dotyczące gry World Of Warcraft. Bardzo chciałem sobie zagrać w tą grę ale jak sie dowiedziałem ile trzeba płacić to spadłem z krzesła  Jest jakiś inny sposób na darmową grę , jakieś darmowe servery albo coś ? Powiecie jak krok po kroku zagrać ? Oczywiście darmowo   Z góry dziękuję Pozdrawiam Pinata | 
|  | 
|  06-07-2007, 17:05 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 05 2006 Lokacja: Za górami, za lasami.... Wpisy bloga: 1 Posty: 1,388 Stan: Na Emeryturze Profesja: Rookstayer |   Pomógłbym gdyby nie to, że zabrzmiało to tak jakby WoW nie był warty swojej ceny. Innych też proszę o nieodpowiadanie. Zresztą wystarczy dobrze poszukać -.- 
				__________________ *** † Jarosław Krasuski (1974-2007) *** Może wstawisz mi notkę ? *** Masz problem z keyloggerem ? Nie jesteś pewien co do swojego bezpieczeństwa ? Chętnie ci pomogę     | 
|   | 
|  06-07-2007, 17:08 | #3 | 
| Guest Posty: n/a |   Hmm... Ciekawe jak ja mam oceniać tą grę jak jeszcze w nią nie grałem -.- A co ty taki władczy że każesz innym nie pomagać ? A jeśli chodzi o szukanie , to szukałem ... Jakbym znalazł to chyba bym nie pisał tego tematu ... | 
|  06-07-2007, 17:10 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 05 2006 Lokacja: Za górami, za lasami.... Wpisy bloga: 1 Posty: 1,388 Stan: Na Emeryturze Profesja: Rookstayer |   To chyba, źle szukałeś : http://www.google.pl/search?hl=pl&sa...rcraft&spell=1 Zresztą w ogóle nie polecam gry an privach...dużo błędów mało ludzi. Do większości dungeonów ekipy nie znajdziesz etc. 
				__________________ *** † Jarosław Krasuski (1974-2007) *** Może wstawisz mi notkę ? *** Masz problem z keyloggerem ? Nie jesteś pewien co do swojego bezpieczeństwa ? Chętnie ci pomogę     | 
|   |