|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Znalałem mały programik na necie, jeśli masz problemy z lagami na Tibi to nieznacznie pomaga może przyśpieszyć działanie do 35%
wypróbowałem widać lekką poprawę, bez rewelacji ale zawsze coś, spróbować nie zaszkodzi. Programik działa na zasadzie oczyszczania portów ze zbędnych pakietów w przypadku tibi jest to port 7171 Kopiujemy do katalogu z Tibią i uruchamiamy Nazwa TibiaFast NG Ostatnio edytowany przez lukas368 - 07-07-2007 o 19:32. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() A NIE CZYTALES REGULAMINU FORUM??
nie mozna podawac linkow z programami!! WYJDZ I NIE WRACAJ!! prosze o bana dla tego pana
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Loiru Ragu
Profesja: Paladin
Świat: Menera
Poziom: 33
Skille: 70/53
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() TibiaFAST_NG - hmm ciekawie brzmi i trochę znajomo.
Nie ściągam, nie komentuje, nie raportuję. Jednym słowem nie jestem zainteresowany aczkolwiek nie potępiam inicjatywy.
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() sprawdził ktoś że w ogóle sie wypowiada? znalazłem w necie przeskanowałem pandą i zero wirusów, mi nieznacznie pomogło
Wasz wybór. pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Nie trzeba prosić
![]() ![]() Nawet jak ten plik jest czysty... Przeczytaj regulamin, a dowiesz się co zrobiłeś źle. Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 07-07-2007 o 19:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Umieszczanie plików . r a r czy . e x e jest teraz NIELEGALNE...
![]() |