Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 08-07-2007, 17:01   #1
Got'ic
Guest

Domyślny Kolejny problem z grafiką

Przejde od razu do sedna sprawy

Trojany. W ch*j trojanow. Jakos dalo sie je usunac, chociaz wiadomo, ze w 100% ich pozbyc sie nie da. W kazdym razie na poczatku nie dzialalo mi duzo programow teraz juz jest lepiej.
Teraz mam Tibie 8.0, wczesniej mialem 7.92. Odkad mam trojany w pewien dzien Tibia przestala mi dzialac. Wyskakuje blad: "Video surface allocation failed. (Error code 13) Please choose another video graphics mode". Najpierw, gdy mialem 7.92 i nie dzialalo zlałem na to bo i tak juz mi sie grac nie chcialo. Potem przeinstalowalem Tibia na 8.0 i dalej nie dziala. Ktos moze cos poradzic? Oprocz formata, bo to ostateczna wersja =P
Byłbym wdzieczny jezeli ktos moglby mi pomoc. Jezeli podalem za malo opisalem sytuacji prosze o wytyczne, a zrobie edit posta. Thanks anyway. Pozdrawiam

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-07-2007, 17:06   #2
skazi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 09 2005

Profesja: Druid
Świat: Olympa
Poziom: 87
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Got'ic Pokaż post
Przejde od razu do sedna sprawy

Trojany. W ch*j trojanow. Jakos dalo sie je usunac, chociaz wiadomo, ze w 100% ich pozbyc sie nie da. W kazdym razie na poczatku nie dzialalo mi duzo programow teraz juz jest lepiej.
Teraz mam Tibie 8.0, wczesniej mialem 7.92. Odkad mam trojany w pewien dzien Tibia przestala mi dzialac. Wyskakuje blad: "Video surface allocation failed. (Error code 13) Please choose another video graphics mode". Najpierw, gdy mialem 7.92 i nie dzialalo zlałem na to bo i tak juz mi sie grac nie chcialo. Potem przeinstalowalem Tibia na 8.0 i dalej nie dziala. Ktos moze cos poradzic? Oprocz formata, bo to ostateczna wersja =P
Byłbym wdzieczny jezeli ktos moglby mi pomoc. Jezeli podalem za malo opisalem sytuacji prosze o wytyczne, a zrobie edit posta. Thanks anyway. Pozdrawiam
tak trudno wpisać "Error code 13" w wyszukiwarkę??
skazi jest offline  
stary 08-07-2007, 17:10   #3
Got'ic
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez skazi Pokaż post
tak trudno wpisać "Error code 13" w wyszukiwarkę??
Nie bij. Skoro juz pisales, to mogles mi odpowiedziec na pytanie
Ale w kazdym razie dzieki, moze znajde

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania