|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2006
Imię: Nie Gram
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 117
Poziom mag.: 67
|
![]() Witam. Mam do was pytanie: Co robi behe, vamp i fe pod gildia magow w ank i w jaki sposob da sie uwolnic z tamtad vampa. Bo to ciekawe miejsce na probe zsolowania go. Spotkalem juz tam nie raz uwolnionego fe, lecz nie wiem jak vampa uwolnic. Prosze o pomoc!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Imię: Crystal Galadriel
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 90+
|
![]() Nie da się.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Aurea
|
![]() FE uwalnia se tam gdzie jest quest na black/white pearl za tp klikasz na lampe czy co to kolwiek jest cos na scianie tym uwlaniasz fe behe kiedys kolega mi tlumaczyl(ale nei recze za niego moze mowil zle ) ale juz nie pamietma jak to bylo ale napewno nie kompia eis ne [pusty ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Imię: Kalun Ligo
Gildia: szukam gilldi ktora czesto hunci
Świat: Luminera
Poziom: 44
Poziom mag.: 41
|
![]() wchodzisz do pokoju z perelka i klikasz na pochodnie pojawiaja sie gwiazdki
schodzisz na dol i zabijasz fe klikasz na dzwignie pod fe a pietro nizej znikaja mwalle i dzin uwolniony (wiem bo tam padlem na 38lvlu ;[ ) dalej sa zapadnie jak na anni ale zapadaja sie tylko pod dzinem kolejna zagadka do rozwiazania
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Podobniez kiedys mozna bylo to zrobic, i ludzie solowali tam vampa, ale to chyna nieprawda.
jezeli pojdziecie nizej jest Djinn, za m wallami sa ciekawe itemki, lecz nie ma do nich dostepu: carrot of doom, boots of waterwalking, bp of holding i pare innych.
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Stan: Niegrający
Imię: Kaiilus
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 68
Skille: 81/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Radze poskilowac troche i na Vampka bedziesz mógł sobie skoczyć. Teraz też możesz nie mówie nie ale jak lubisz wastowac kilka uh na jednego słabego potworka to prosze bardzo ;] O VAmpirku nic nie wiem ;] tzn nie wiem czy da sie go uwolnic ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mhm, tylko pokaż mi FE, który ubiłby behemota... i 2 rzecz nawet jeśli udało by się go przywołać za ścianą (lol to i tak niemożliwe) to behe przerzuciłby się na FE i zmiażdżył go...
11:13 Artun Klono [8]: ej mistrzu dasz cos a jak nie to moge byc twoim kumplemczy mistrzu niejestem tego godzien 08:23 Euti Shar [9]: kto mi za uwa |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
Imię: Allaris
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 63
|
![]() Cytuj:
w sumie, temat byl omawiany tysiace razy, moim zdaniem otworzą to w nastepnych update'ach... jak zwykle ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Garen
Gildia: Immortal Souls
Świat: Harmonia
Poziom: 141
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() fe i vampa da sie uwolnic, co do behe to jeszcze nikomu sie nie udalo go wypuscic, na tibianews mozna znalesc ss jak caly pokoj byl zapchanu ludzmi a 1 mag summonowal dsa ktory bil behe az padl, ogromna ilosc tych dsow zsummonowal
![]() |
![]() |
![]() |