|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Knuróv
|
![]() ![]() Wchodze na maina-szybie zarabianie kasy=elfy (longsword=51gp) ![]() Advanced to magiv lvl 2. tibia rules yeah! ![]() Pierwszy train ![]() Zaczynam Orc Warriorować ![]() Kiedyś jak grałem było mi troche nudno więc... weszłem w hellgate.... ![]() Zchodze coraz niżej.... patrze! GS (lol),Hmm.... trzeba coś z nim zrobić. Więc pisze msg do Brzeczki Miodowej i innych kumpli, że mają tu "gnojka" na dole w hellgate... i przychodzą ![]() Później Dsy ![]() Było ciężko ![]() Goblin quest ![]() Lol... Senja... Jakby ktoś chciałby to wyczyścić to bez Bps of Destroy field się nie obędzie ![]() Sword fighting. (wymyśliłem takie coś .... You advanced in człon fighting. ... wyobraźcie sobie taki koleś co swoim wali) ![]() ![]() 16-17lvl ![]() 17-18lvl ![]() Yeah ! Mlvl 3 ![]() 19-20lvl ![]() DESERT QUEST (albo Vocation jak kto woli) ![]() I po co sie zaczynał?? ![]() 21-22lvl ![]() Ciekawy resp ![]() Uwaga na witcha!! Mianowicie gdy witch jest na red hp UWAGA może odlecieć na miotle!! ![]() 22-23lvl ![]() Lubie w tym miejscu taki resp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 23-24lvl ![]() Szkoda mi go ![]() ![]() 24-25lvl ![]() Expie na cyckach ![]() I dalej expie........ ![]() Fajnie! I tak ma być. ![]() 25-26lvl ![]() Spójrzcie na battle ![]() LUDZIE! 4mlvl UHY DO RĄK I JAZDA!! juhu!! ![]() I to już by było na tyle (sry że nie dalem ssa jak advenca mialem na 27lvl no ale cóż ) mam crown armor spox PROSZE O WYROZUMIALE KOMENTKI!!!! jakby cos nie dzialalo to http://img.photobucket.com/albums/v485/ostry12/
Success is a lousy teacher. It seduces smart people into thinking they can't lose. Bill Gates Ostatnio edytowany przez ostry12 - 11-10-2004 o 20:10. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Nic nie dziala, nawet link, napraw to..
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Herante - 02-01-2007 o 03:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum