|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 02 2007
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ma'lyy
Profesja: Knight
Świat: Xantera
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Witam. Zwracam sie do Was z pewnym pytaniem dotyczacym przeniesieniu pacca. Kiedy zamowilem pacc, i pieniazki juz "szly" do Dr Omadera, moje konto zostalo shakowane. Napisalem do Pana Omdadera, emaila z prośbą aby dostarczył pacc na inny account. Na poczatku poprosil mnie abym Mu, wyslal skan dowodu wpłaty. Zgodzilem sie, ale zapytalem jeszcze czy nie moge mu jakiegos zdjecia wyslac czy cos aby bylo szybciej.
Odpisał mi, że mogę wysłac na maila skan dowodu wplaty na maila, ze to bedzie najszybszy sposob. po 40 minutach wyslalem mu ten skan dowodu wplaty i napisalem nick postaci, do ktorej ma zamowic pacc. Czekam juz 2 albo 3 dni z niezaaktywowanym paccem na swoim shakowanym accu i czekam az dostane na nowe konto tego pacca. Prosilbym Dr Omadera aby zrealizowal moja prosbe jak najszybciej, aby znow moje konto nie zostalo shakowane przez hakera i zaaktywowane.. Jak myslicie czy powiniem Dr Omaderowi napisac jeszcze jakiegos maila czy doszedl skan wplaty, czy po prostu jeszcze czekac? Dziekuje, Tricktickler |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Łodź
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Titania
|
![]() Czekaj. Jeśli będziesz mu spamować, może to potrwać dłużej. On ma dużo pacców do rozdania
![]() Ps przykro mi że Cie hakli (tak sie to pisze? ![]()