![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 75+
|
![]() A wiec mam kilka fotek z dzisiejszego najazdu quarow na lbierty - Hell'frycek solo style
![]() A wiec zaczynamy ^^ Powoli będzie sie rozkrecac heh ![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj nagle pojawilo sie ich duzoo.. zaczalem uciekac na polnoc ![]() Pozniej na poludnie.. zeby zrobic troche ssów dla kumpli.. ![]() Chcialem szybko smignąć miedzy nimi... ![]() ![]() Iii TRAP... juz myslalem ze jest po mnie ![]() ![]() ![]() Ale... jak zwykle... przezylem ;] ![]() Fotki robilem kiedy mialem solidne hp... kilka razy zaliczylem black hp.. uh co sekunde jak na otsie.. "Uhuhuh, mf mf uhuhuh mfmf i exori gran" tak to wyglądało... trzy razy mnie trapneli jeszcze zanim to wytluklem ![]() Pozdro O k*rwa.. teraz dopiero zauwazylem ze ciagle bylem na full ofense.. ZAL! ;]
11:45 Sano Dexswin [9]: szukam gildi nie poto zebyscie mnie bronili ale zeby hodzic na potwory i razem expic sam sie umiem bronic xd A i nielibie jak ktos bije moich kumpli wtedy to ja wchodze do akcji ![]() ![]() 14:41 Fajble Odeuer [14]: szukam kogos kto mi pokarze gdzie som mumie w okolicach venory 12:50 Dark Hifi [17]: i have 5 Sudden death -.- 14:49 Hell'Frycek [49]: english please... 14:50 Felpyss [71]: na tua cav da um maker meu Ostatnio edytowany przez Hell'Lorakos - 13-08-2007 o 10:32. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Young Gorti
Gildia: Demonic Horde
Świat: Silvera
Poziom: 130
Skille: 90/86
|
![]() Nice nice
![]() Good że nie padłeś ... Jakiś loot? More ss plaxior ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 75+
|
![]() Oooh loot moze i by byl
![]() ![]() Moore photo? Eee nie chce mi sie ![]() ![]()
11:45 Sano Dexswin [9]: szukam gildi nie poto zebyscie mnie bronili ale zeby hodzic na potwory i razem expic sam sie umiem bronic xd A i nielibie jak ktos bije moich kumpli wtedy to ja wchodze do akcji ![]() ![]() 14:41 Fajble Odeuer [14]: szukam kogos kto mi pokarze gdzie som mumie w okolicach venory 12:50 Dark Hifi [17]: i have 5 Sudden death -.- 14:49 Hell'Frycek [49]: english please... 14:50 Felpyss [71]: na tua cav da um maker meu |
![]() |
![]() |