|
|||||||
| Notki |
| Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy podobaja ci sie moje arty? | |||
| Są po mistrzowsku zrobione! |
|
4 | 11.76% |
| Dobre! |
|
0 | 0% |
| moze byc ale musisz jeszcze popracowac |
|
0 | 0% |
| Obciach!!! |
|
30 | 88.24% |
| Głosujących: 34. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Xantera/venore
|
Tutaj będe zamieszczal swoje grafiki a oto pierwsza :
Mastermind daggerdmg : 36 def : 16 Opis : Silny w ataku ale slaby w obronie.Jego część jest zatruta zeby zwiekszyc obrazenia. Sztylet posiada wielka moc. Wypada z : Warlock,beholder,elf arcanist Ps: proszę nie oceniac surowo bo to moja pierwsza grafika@Edit : sorki ze takie ogromne ale sie ucze@Edit2 : tera jest mniejszy Ostatnio edytowany przez Stratos[PL] - 04-11-2004 o 15:28. Powód: Zmnielszylem dagger |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
Stary, bez obrazy, zagłosowałem na Obciach, ale to za łagodnie, tragedia. I jest temat na pierwsze grafiki, i po chu.ja wacława to takie wielkie?!?!
Cytuj:
Czekamz niecierpliwością na BK ![]() Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 04-11-2004 o 15:19. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Stwa
Stan: Niegrający
|
eee... totalna porazka. Moja grafika wygladala zdecydowanie lepiej. Sorka ale to jest jakies takie duze, niedokladne, nieestetyczne
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: pod mostem
|
Ehhh... sorry, ale takie rysunki w Paincie (a ja swego czasu jeszcze w Paintbrushu) to robią 5-6 latki...
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
@Topic Chociarz byś symetryczny zrobił... Czekam na BK ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zbanowany
|
troszeczke poprawilem ale nadal tandeta...nie znam innych programow do robienia takich rarytasow@Edit : Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 4, gości: 0)
Shanhaevel, Walrock, Iris on Eternia juz pisza posty aby mnie skompromitowac @edit2: Zeby ktos zaglosowal ze to jest pomistrzowsku....TEGO SIE KOMPLETNIE NEI SPODZIEWALEM <* Stratos[PL] placze ze szczescia> a...a kto to zaglosowal?Ostatnio edytowany przez Stratos[PL] - 04-11-2004 o 15:36. |
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
Buahahahahaha... jaja sobie robisz?? Bo jak nie to gratuluję talentu... Ja jak miałem 7 lat, bawiłem się taty laptopem (wiadomo jakie są myszki w laptopach) to robiłem lepsze! Człowiek... weź najpierw pokaż znajomym, bo jak masz takim czymś zawalać forum to... wywal komputer i nie rysuj... już w ogóle. Porównywałeś to z jakimikolwiek grafikami oprócz tych, które rysowały dzieci z pobliskiego przedszkola??
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
Eee... niebęde się wypowiadał na teamt pracy.
@Stratos[PL] Przeczytaj artykuł pt "Khan przedstawia potęgę Painta" |
|
|
|
|
#10 |
|
Zbanowany
|
Widocznie jeszcze musze popracowac
ok...prosze modera aby zamknal temat |
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
|
@up
A po gwizdka jakieś bajer progi?? MS Paint jest nawet 2x lepszy niż potrzebujesz! Tylko trza go umieć używać...@topic ![]() Z CZYM DO LUDZI (jak by to ujął BK)?! Starałem się ocenić Cię jakoś po miłemu, ale przeszło mi po dwóch sekundach. :/ Jak to jest pierwsza, to nie chcę widzieć następnych... |
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
|
OMG! Jak mozna cos takiego opublikowac? Lepsze rzeczy rysowałem jak w przedszkolu byłem. Największy żyg jaki kiedykolwiek widziałem na tym forum. matko, jaka tandeta.:///
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
|
|
|
|
#13 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Gratulacje dla ludzi którzy zagłosowali w sondzie, że im się podoba, w ten sposów wcale mu nie pomagacie. Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 04-11-2004 o 15:48. |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
Cytuj:
Na razie mam set samuraja, niedokonczony Ale jutro godzina wychowawcza No i zolnierza SS mam ). Moglbys potrenowac, a nie "ciach - mach" w paincie i od razu na forum.... |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tetravis Underhill
Gildia: Blood Templars Order [BTO]
Świat: Tyria
Poziom: 20
|
Cytuj:
Praca beznadziejna, zero samokrytyki, nastepnym razem popros kogos z rodziny o ocene i oszczedz nam ogladania tego co narysowales. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zbanowany
|
Ok...po przeczytaniu artykułu khana jednak powroce...z lepszym obrazkiem a wy ocencie krótko i zwięźle.Jeśli wyjdzie że robie rysunki w paincie jak 5 letnie dziecko to nie bede robil poprostu a oto i moj energy lance :
tylko ocienac nie pomysl tylko co jest tam narysowane a opis sie wkrotce pojawi.KHAN NA PREZYDENTA Ostatnio edytowany przez Stratos[PL] - 04-11-2004 o 16:44. |
|
|
|
|
#17 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
-krzywe -promienie nie teges -cieniuj, cieniuj, CIENIUJ -lepiej niż poprzednie na pewno, ale dalej duuuuuuużo brakuje do przeciętności |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2004
|
ehhh... nawet Khan Ci nie pomógł,chociaz jak na 3 latka nawet nawet
Oszczedzłem cie i nie zagłosowałem ![]() |
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
|
@ 1 praca
Czlowieku ! To jest super ! ROb wiecej ! NAwet lepsze niz niektore prace Khana i Dr.Unknowna! Proosze chce wiecej. Plz plz plz. A i powiedz jak ty zrobiles tak fajnie ta rekojesc? @2 praca Nie no! Jeszcze lepsze ! Rob wiecej ! Wiecej! A tak naprawde : rob w 32x32 ! TO JEST DO D.UPY ! W MOIM PODPISIE JUZ SA LEPSZE PRACE OD TWOICH A TO BYLY MOJE PIERWSZE ! A i jeszcze napisales wyzej(up up), ze armory sda latwiejsze! NAJPIERW SIE NAUCZ ROBIC BRON POZNIEJ TARCZE A POZNIEJ ARMORY!lol!
Hail Metal Militia! Ostatnio edytowany przez cFaniak - 04-11-2004 o 17:11. |
|
|