|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
![]() |
![]() Wiele osób skarży się na chamstwo i złodzizejstwo na rookgardzie ale ja już przestałem - grałem sobie moją postacią 5 LvL na Amerze, walczyłem w lochach z tzrema poison spiderami i potem zostało mi 15 HP i byłem mocno zatruty. POgodziłem się już z myślą że zginę, kiedy obok przechodził jakiś koleś. Zatrzymał się przy mnie to ja "help". I on użył na mnie antidotum (które kosztuje 60 GP , a na rooku to jest sporo), wyprowadźił mnie z lochów, dał jedzenie, potem gadaliśmy i jak się okazało że nie mam zbroi ani hełmu to dał mi ZA DARMO studded armor i legion helmet. Kiedy spytałem go po co to wszystko robi to odpowiedział że chce sie zaprzyjaźnić. Cała ta sytuacja to dla mnie szok bo dotąd spotykałem samych złodziei i ktoś inny poczekałby aż zgiine i wziął moje rzeczy
![]() Jeśli kiedyś spotkacie Nhan na Amerze to wiedzcie że to zaj***** koleś ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2003
![]() |
![]() Hehehe Fajnie miałeś że spotkałeś takiego kolegę
![]() Ja takie szczęście na rooku nigdy nie miałem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
![]() |
![]() ta, tacy zajebisci kolesie istnieja [ale sa zadkoscia]
sam kiedys nakupilem trochu run leczenia z zatrucia i chodzilem po lochach rooku zeby leczyc ludzi w potrzebie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Dobry jest koles, ja gram na lunarze i jeszcze nikt nie byl dla mnie tak mily, co prawda ja juz nie raz komos na rooku pomoglem ale mi pomagaja tylko kumple
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
|
![]() Ja jako ze dzis z rooka na Calmerze wychodzilem to dalem caly swoj ekwipunek pierwszemu napotkanemu 1 lvlowemu polakowi...i poszedlem na main...
Ana mainie...znalazlem dokladnie to samo z tym ze na ziemi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2003
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vanlanthiriel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Black Rose Order
Świat: Lunara
Poziom: 80
Skille: 78/74
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() A ja dałem polakowi plate shielda, mace i chain armor bo lepszy już miałem w carlin zostawiony przez moją drugą postać. A ja np.spotkałem polkę na rooku i do dzisiaj sobie razem na hunty chodzimy i na gg piszemy kiedy idzie.
<Matkus i Dobo czemu was nie ma często na gg?> ![]()