|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
pr0-poster
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
Imię: Stavan
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
![]() |
![]() Po prostu gram, nie mam nic włączonego oprócz Tibii na pasku zadań, a Tibia bez powodu w rożnych odstępach czasowych (ok20min) mi się wyłącza critical errorem. Reinstalacja nie pomogła. Oto Screeny:
![]() ![]() ![]() Kto rozwiaze problem temu PACC funduje Coca-Cola Company
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Z tego co udało mi się z tych szlaczków wydedukować, masz zrypany jakiś pliczek w katalogu z grą.
Reinstall nie pomógł? Może sterowniki grafiki nie tęges?
![]() |
![]() |
#3 |
Blondynka
|
![]() To po kolei.
Mógłbyś spróbować reinstalki podobnie - lecz tym razem z czyszczeniem rejestru oraz ściągnięciem nowej wersji klienta. Czasem zostają jakieś dziwne pliki, które blokują aplikację... Inne pytanie... Jesteś administratorem komputera? Spróbuj przenieść gdzieś folder z mapami oraz innymi ustawieniami, i wtedy uruchomić Tibię. Być może jakiś plik z mapą powoduje ten błąd. Jeśli kolejna reinstalka nie pomoże to napisz to na tibia.com. W końcu za to im płacą ![]() Jeśli chcesz mogę Ci wysłać już rozpakowane i zainstalowane pliki... Lecz to raczej nie pomoże. Zawsze można zrobić formata, lecz nie polecam tego sposobu.
![]() |
![]() |
#4 |
pr0-poster
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
Imię: Stavan
![]() |
![]() Hm podejrzewam, ze to cos z mapami, bo jak gram i wyskoczy error to mapy sie nie zapisuja jak na nowo wlacze Tibie. Uploadnij mi gdzies spakowane Twoje mapy, ja je wkleje.
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2008
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: ****
Poziom: 20
Skille: 50/50
Poziom mag.: 5
|
![]() Gra na ots się kłania
![]() @up na Torgu(www.tibia.org.pl) możesz sciągnąć je i będziesz miał odrytą całą mapę. Ostatnio edytowany przez Tibijczykmaly - 25-06-2008 o 11:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() a ja powiem ze wg mnie to cos innego. Wlacz gre, i zmien tryb graficzny na driectx 6 (czy jaki tam jest najslabszy) i pograj wtedy. zobacz czy blad sie pojawi. Wg mnie sie nie pojawi.