|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() Chciałbym zaprezentować Fake Story zrobiony przez: Western,Argall,Kiriki :
Party I - str. 1 Party II - str. 2 Extra Party - str. 5 Party III - str. 7 Gdy Argall wstał usłyszał dziwne odgłosy ![]() Był to Kiriki który pędził do domu Argalla ![]() ![]() Poszli... ![]() Gdy nasi bohaterowie doszli do bramy miasta, Kiriki zauważył płomień ![]() Płomień wpadł prosto w Argalla... ![]() Po chwili pojawił sie przed nimi Diabeł ! ![]() ![]() Jeżeli wam sie spodoba zrobie next party... Ostatnio edytowany przez Western - 02-11-2006 o 20:15. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Niezle ale szybkie ....Nast.Razem lub długo ale fajnie
5/10 Kiedy Anioł będzie?? @EDIT EEe...Chodziło mi oto że np.7dni robisz parta ale fajnie czy coś takiego Anioł to ok!Bo to ja ![]() P.s-Następnym razem lub edit.
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 29-10-2006 o 22:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 22
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() chmmm...
nawet nawet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Lord Yendras
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 24
Poziom mag.: 25
|
![]() <śmierć mózgu>
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() .jpg ? A masz pozwolenie na nick Veruisa ? A ogólnie nic nie oceniam. I zmien na png bo bardzo brzydko wygląda.
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() Mam pozwolenie od Veriusa.
wiem ze cienka grafa niewiem czemu ;/ dalem jpg i nic ;/ P.S: Drugi party dam jak dopełnie rekrutacje czyli Kapitana,Wojownika,Króla,Łowca Smoków, prosze sie zgłaszać tu lub na gg : 5116909 Ostatnio edytowany przez Western - 30-10-2006 o 12:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ja się zgłaszma na ochotnika
![]() Łowca Smoków- ja bym chciał nim być ale jak, bende kimś innym (o ile bende ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Średniawe to takie... Nie zgłaszam się jak coś.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() O lol nikt tego nie dojrzal przeciez to ots... widac ze wszystko jest rooownee trawa taka jakas dziwna widzialem taka jak kiedys gralem na OTS'ah 0/10 radze ci sie przyznac to moze BAN'a nie dostaniesz teraz juz nikt mnie nie przekona ze to nie ots...
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taaa nawet avager tak rowno nic nie skleja daj jakis dowod ze to nie OTS ( a jest to hmmm latwiejsza tibia lub program w ktorym robisz otoczenie...)
@down Ty rowne domki te gowna nazywasz domkami ? wyjdz i nie wracaj wielki mi fake'owiec...
SDAFHHFAAAAH Ostatnio edytowany przez Koper of Drawno - 30-10-2006 o 14:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2006
|
![]() To nie ots ja robie rowne domki i co??Masz cos a co do fejka 8/10
Zobacz moj fejk to sie dowiesz ze to domki jak bede chcial dorobie luzka i stoliki...
New Fake Ostatnio edytowany przez Erinex - 30-10-2006 o 14:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Cytuj:
Edit@ Właśnie sobie przypomniałem(Początek przeróbki Laresa w liście z "zakupami" kopalni Gomeza) TO raczej nie jest OTS bo na moje oko trochę kwiatki krzywo wklejone i ten dywan "wbił się" w ścianę Down@ Ok ale chyba jeszcze nie masz króla. Wymyśl imię i naucz się korzystać z przycisku edytuj bo pod podpisem zacznę robić listę o kogo mi chodzi ![]() PS. Tego z listą nie bierz do siebie ![]()
Ignorując przeszłość, ściągasz na siebie pogardę innych. Ignorując teraźniejszość, stajesz się leniwy. Ignorując przyszłość, prosisz się o nieszczęście. ........................ R. Newcomb Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 30-10-2006 o 16:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() czesc nie moge sie doczekac 2 party
![]() a mam pytanie jestem w końcu tym łowcom?? Down oki super ![]() Ostatnio edytowany przez Krolon - 30-10-2006 o 17:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
|
![]() II Party
Gdy Veruis już miał zabić naszym bohaterów z ziemi wyłonił się głaz... ![]() Głaz tak zabłyszczał, ze sam Bóg Zła się zdziwił ![]() Po chwili z światła wyłonił się Bóg Dobra, Anioł Rayza... ![]() Bogowie stoczyli walke ![]() Bóg Dobra pokonał Veriusa... ![]() Veruis z reszą sił użył runy i każdy poczół w głowie coś dziwnego ... ![]() Po paru minutach obudzili się w tym samym miejscu, co ?! wszystko spalone ?! ![]() Tym czasem w królestwie "Mambas" ![]() Erinex wraz ze swoimi Łowcami Smoków ruszyli za rzeke uratować przyjaciół I zabić Mutanty... ![]() Koniec II party ![]() P.S: na ostatnim obrazku niema Kiriki i Argall bo ich porwał Veruis... |
![]() |
![]() |