|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Dzisiaj napisałem do Sossara list. Moze nazwiecie mnie n00bkiem albo innym dziwakiem ale jakos tak uznałem ze go to moze na duchu podniesie. (Nie wiem czy zna polską mowę, ale mówi się trudno. Ja tam bym się ucieszył jakby do mnie Szwed napisał.) Ostatecznie w koncu nie usunał chara, a dzisiaj widzialem go online.
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Khan - 11-10-2004 o 19:01. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Brawo, szczególnie intencji. Powiem wprost bez rozczulania się nad Sossarem... Ja już z kolegami wysłałem list do niego
![]() btw. Ładnie napisany list ![]() List ode mnie i od moich przyjaciół(w przybliżeniu chociażby*) Wspiołeś się można by powiedzieć na szczyty i to bardzo wysokie, lecz jak wiesz, upadek z większego szczytu bardziej boli... mamy nadzieję że to nie przeszkodzi ci w zdobywaniu tibi. Twoje doświadczenie w grze czyni z ciebie jednego z najbardziej obytych w grze... Ta historia to przykład tego co może zrobić ludzka chciwość, chciwość lub co gorsza chęć głupiej zabawy, nie mjaącej na celu nic pożytecznego. Mająca na celu jedynie zadowolenie hakera. Osobiście bardzo cię prosimy o powrót na Azure (bla bla bla bla bla bla bla(tu słowa otuchy)bla bla bla) * - oczywiście są to nie pełne urywki z mojej pamięci byćmoże nie warte przeczytania(z góry przepraszam za zaśmiecanie takimi głupotami(czyt. niepotrzebnymi informacjami) forum) Ostatnio edytowany przez Vegefa Ziom - 11-10-2004 o 19:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Moim zdaniem bardzo ładnie, i mam nadzieję że sossar powróci do gry. Ale to było bardzo szlachetne z twojej strony(podziwiam takich ludzi jak ty khan).
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Irux - wiesz powrocic to on w pewnym sensie powrocil. Widuje sie go online czasem. Ale z tego co widać już nie expi. (albo bardzo mało expi)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Pawłowice/Śląsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Azura
![]() |
![]() Ja też bym chciał żeby wrócił na stałe na Azure ale wątpie że to zrobi. Z tego co wiem to dobrze mu idzie z graniem na Galanie więc myśle że tam zostanie:/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Też jestem z Azury jak się o tym dowiedziałem od kolegi to myślałem że żartuje
no ale co Wchodzę na Tibia.com i patrze Sossara a ty 40 któryś lvl to była rozpacz Taki lvl (107) i go shakowali rozumiem ze żeczy mu zabrali ale już pare dedów to przesada. ![]() |
![]() |
![]() |