Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 11-10-2004, 18:58   #1
Khan
Użytkownik Forum

Khan's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd

Profesja: Knight
Świat: RL
Domyślny List do Sossara

Dzisiaj napisałem do Sossara list. Moze nazwiecie mnie n00bkiem albo innym dziwakiem ale jakos tak uznałem ze go to moze na duchu podniesie. (Nie wiem czy zna polską mowę, ale mówi się trudno. Ja tam bym się ucieszył jakby do mnie Szwed napisał.) Ostatecznie w koncu nie usunał chara, a dzisiaj widzialem go online.

Cytuj:
Niewielu byloby w stanie podniesc sie z tak druzgocacej kleski jakiej doznales. Nie codzien czlowiek spada 60 poziomow z nieswojej winy. Ten swiat jest juz tak zbudowany ze zawsze beda na nim oszusci, zlodzieje, bandyci i mordercy. Nikt nie jest w stanie temu zapobiec ani sie przeciwstawic.
Jednak wiedz ze swiat szanuje bohaterow. Cale tibia.pl jest z toba i dazy cie ogromny szacunkiem za to ze dales rade przewistawic sie porazce. Moja gildia gratuluje ci zwyciestwa, bo byc moze zostales pobity zdolales sie podniesc. Twa historia jest juz nawet opiewana w piesniach
A ja jako Polak czuje sie dumny, ze sa jeszcze gracze, ktorzy potrafia wzniesc sie ponad smierc i ktorzy sa w stanie sprostac kazdemu wyzwaniu.
Wszycy ufamy, ze bedziesz gral dalej rownie hardo jak grales dotychczas. Pokaz, ze jestes lepszy i zaden marny haker nie jest ci godzien zawiazac sznurowadel.

Wieczny szacunek dla ludzi honoru
/Warrior of Cold Fury/

Ostatnio edytowany przez Khan - 11-10-2004 o 19:01.
Khan jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-10-2004, 19:21   #2
Vegefa Ziom
Użytkownik Forum

Vegefa Ziom's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju

Vegefa Ziom ma numer GG 6128566
Domyślny

Brawo, szczególnie intencji. Powiem wprost bez rozczulania się nad Sossarem... Ja już z kolegami wysłałem list do niego. W moim było też o upadku(napisze na dole chpć nie będzie idealny jak ten wysłany) Więc nie byłeś pierwszy... dalej... Nic to nie dało, nie wiem czy byłem pierwszy bo Mako też miał napisać z Darkiem(Pokame i Darkbraver) ale myślę że te %$@# nie napisały bo wychodzi na to że za bardzo nie lubili Sosariusa , ale wiem że bardzo dużo ludzi pisało do niego. Do niego nie tylko w listach,..e-mailach, lecz też na forum, jako gracz Azury pewnie dużo się naoglądałeś tematów, było ich naprawdę dużo a każdy miał kilkaset postów(no może "trochę przesadziłem)... Możemy mieć tlyko nadzieję że zmieni zdanie... w końcu na Azurze gra Ambellyn(jego żona(chyba...) miałby w niej duże wsparcie bo ona ma 100lvl...
btw. Ładnie napisany list

List ode mnie i od moich przyjaciół(w przybliżeniu chociażby*)

Wspiołeś się można by powiedzieć na szczyty i to bardzo wysokie, lecz jak wiesz, upadek z większego szczytu bardziej boli... mamy nadzieję że to nie przeszkodzi ci w zdobywaniu tibi. Twoje doświadczenie w grze czyni z ciebie jednego z najbardziej obytych w grze... Ta historia to przykład tego co może zrobić ludzka chciwość, chciwość lub co gorsza chęć głupiej zabawy, nie mjaącej na celu nic pożytecznego. Mająca na celu jedynie zadowolenie hakera. Osobiście bardzo cię prosimy o powrót na Azure (bla bla bla bla bla bla bla(tu słowa otuchy)bla bla bla)

* - oczywiście są to nie pełne urywki z mojej pamięci byćmoże nie warte przeczytania(z góry przepraszam za zaśmiecanie takimi głupotami(czyt. niepotrzebnymi informacjami) forum)

Ostatnio edytowany przez Vegefa Ziom - 11-10-2004 o 19:24.
Vegefa Ziom jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-10-2004, 20:25   #3
Irux
Użytkownik Forum

Irux's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.

Irux ma numer GG 1631808
Domyślny

Moim zdaniem bardzo ładnie, i mam nadzieję że sossar powróci do gry. Ale to było bardzo szlachetne z twojej strony(podziwiam takich ludzi jak ty khan).
stary 12-10-2004, 15:58   #4
Khan
Użytkownik Forum

Khan's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd

Profesja: Knight
Świat: RL
Domyślny

Irux - wiesz powrocic to on w pewnym sensie powrocil. Widuje sie go online czasem. Ale z tego co widać już nie expi. (albo bardzo mało expi)
Khan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-10-2004, 16:09   #5
yombi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Pawłowice/Śląsk

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Azura
yombi ma numer GG 3513612
Domyślny

Ja też bym chciał żeby wrócił na stałe na Azure ale wątpie że to zrobi. Z tego co wiem to dobrze mu idzie z graniem na Galanie więc myśle że tam zostanie:/
stary 12-10-2004, 19:21   #6
Shrawn
Użytkownik forum

Shrawn's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004

Domyślny ;(

Też jestem z Azury jak się o tym dowiedziałem od kolegi to myślałem że żartuje
no ale co Wchodzę na Tibia.com i patrze Sossara a ty 40 któryś lvl to była rozpacz Taki lvl (107) i go shakowali rozumiem ze żeczy mu zabrali ale już pare dedów to przesada.
Shrawn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania