|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2007
|
![]() Siema mam pytanie gdzie najwiecej expa wyciagne na godzine? 17 Sorek FACC jakos na koplanich z dwarfami i dwarfami soldierami słabo idzie... Napisze ile tam wyciagacie expa na godzine na Koplaniach i gdzie indziej mozna expic
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Były już takie tematy poszukaj. Jest to mój pierwszy post. Ale w związku z tym, że jestem nowy nie zakładam durnych tematów jak ty.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Amura Tao
Profesja: Elite Knight
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
|
![]() Spróbuj jakoś dobić 19 lvl na tych koplaniach , ponieważ będziesz mógł używać Wand Of Plague wtedy już możesz swobodnie iść na Cyklopy,Dark Catedral
@up Zamiast zbędnego posta mogłeś po prostu mu pomóc Ostatnio edytowany przez Luppy - 20-07-2007 o 13:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2007
|
![]() sie tylko pytam a ty jak masz taki wysoki lvl i wogle jestes taki obeznany to mógłbys napisac jakoas porade a nie żałosne teksty w stylu karmienie troli LOL
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zdobądź wand of plague, a następnie idź na PoH (resp cyklopów i minosów, niżej nie schodź). Tam do wand of inferno i znów na krasnale
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia