|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2007
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wigon Saris
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ogar
Świat: Fortera/Premia
|
![]() Witam mam następujące pytanie gdzie znajde ice witcha ubiłem 1 dziśaj na ataku
jest dośc slaby z tego co wiem jest w reider camp prosił bym więc o jakąś mapkę i opis co podrodze z góry dzieki edit@ Dzięki ze mi powiedziałeś przyda sie bardzo jutro juz lece tam z qumplem ![]() ![]() DO ADMINÓW Korzystałem z opcji szukaj i nic nie znalazlem prosze o nieusuwanie tematu tez z góry dzięki Prosze nie wlepiac mi punktów zapomnialem =/ edit@ Byłem juz i polecam kazdemu ![]()
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Wigon'Saris - 22-07-2007 o 16:31. Powód: błąd |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() jeśli ktos nie chce wklejac foto prosił bym o dokladny opis =/
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Amanda Bonefox
Profesja: Elder Druid
Gildia: Bad Boys Blue
Świat: Pandoria
Poziom: 55
Poziom mag.: 48
|
![]() Najpierw musisz udać się na wyspe z barbarzyńcami. W tym celu udaj sie do promu i poplyn na 'raider camp' (uwaga - wez wiecej gp bo przewoznicy sa pijani i możesz kilka razy plywać zanim tam dotrzesz). Następnie udaj się na północ, wejdz po schodkach na góre i podążaj na północny zachód aż do schodków na dół (długa droga i pełna mamutów). Potem już tylko na południowy zachód i powinieneś znaleść. Ice witche występują tam tylko w wieży w południowo-wschodniej części obozu. Miłych łowów ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() double post sry
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Wigon'Saris - 19-07-2007 o 20:18. Powód: double post |
![]() |
![]() |