|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Innominate
Świat: Aldora
|
![]() Chcielbym zeby na głównej stronie czyli na www.tibia.pl i w dziale potwory do Orc Berserker'a zostalo dodane ze moze z niego wypasc jeszcze Hunting Spear bo mi wypadl wlasnie z niego.
pozdro all |
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Ok ale na przyszłość nie zakładaj nowego tematu tylko pisz to w tym
-> http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=90023 |
![]() |
![]() |
#3 |
Tibia.pl Support
|
![]() A ja myślałem że już to dawno dodałem... ;p eh
Nie był tak przebiegły jak Odyn i zdarzało mu się wpaść w pułapkę (przykładem tego jest słynna przygoda Thora w gościnie u króla Utgardu, olbrzyma zwanego Lokim), ostatecznie jednak zawsze zwyciężał. Od jego imienia pochodzi nazwa czwartku : (Torsdag, Thursday = 'dzień Thora'). |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Innominate
Świat: Aldora
|
![]() Ok.
pozdro |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Witam!
Na glownej stronie po tym up dacie zostaly zamieszczone bronie od lvlu. Dlatego chcialem zglosic blad dotyczacy fire sworda poniewaz za glownej stronie www.tibia.pl napisano ze fire sword jest 25lvl natomiast w grze kiedy sprawdzilem fire sword jest od 30lvl!!! Mam nadzieje ze szybko to zmienicie!!! ![]() |