|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Stan: Niegrający
Świat: Xantera
|
![]() Witam.
Mam pala 50 lev skile 79/50 i kupilem pacc(czeka na aktywacje). Moze ktos mi poradzic na czym mozna dobrze expic oprocz dragow i na teranach dla pacc. Jest to moj ierwszy pacc i sie nie orientuje za bardzo a metoda prob i bledow raczej odpada wiecej strace niz osiagne. Prosilbym tylko o wypowiedzi graczy majacych paladinow i na temat. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: dębno->Boh Rox
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Unitera/Galana
Poziom: ---
![]() |
![]() wyzej jest przyklejony temat..
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Poh,Dragi ankh/edron,Małpy,Cyclopolis
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sensei of Ako
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() możesz huncic wszędzie i wszystko. EOT
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
|
![]() Powiem ci tak paladyn po uptade może expić wszędzie , ale szczególnie polecam Cyclopolis Edron , Wyverny też na Edron , ale to od czasu do czasu i dla loota ( woi , wyvern fangi ) , pozatym wszystkie tomby , jeżeli dragi wolne to jak najbardziej , gs island , ale tu już bym radzil z p boltami od 55 lev , także poh gsy i inne potwory , necro i vampiry na darashi tutaj akurat nie próbowałem expić , ale przypuszczam , że exp jest bardzo dobry i loot jak dopisze , ogólnie palek to maszyna do zabijania i możesz nim wejść wszędzie i sam znaleźć ciekawy exp odpowiadający tobie .
|
![]() |
![]() |