|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: Leżajsk/ab'dendriel
![]() |
![]() Cze, mam pytanie do wrzstkich. Czy ktos z was wie cos na temat ( niby zamknietych) serwerow. Pytanko to powstalo z powodu takiego ze od popoludniaproboje odpalic tibie a wpisujac mun acc nr. i pass. zamiast listy moich postaci wyckakuje mi informacja o (niby zamknietych) serverach na tibi ( wrzystkich) bardzo bym prosil o szybką pomoc.Z góry dziekuje.
Knight lev 15 skill 39/35 Julera Carlin nazwa: jetevove |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Wydaje mi sie, ze sa to problemy twojego lacza internetowego. Najlepiej poczekaj kilka dni, powinno minac. Niestety, nie mialem takiego problemu, wiec nie moge ci dokladniej pomoc :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nieobecny.
|
![]() podaj dokładne brzmienie błędu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() Na pacerce tez cos takiego bylo trwalo okolo 10 minut potem wyszystko wrocilo do normy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() opcje test servera mam wylaczoną bo sprawdzalem a dokladne brzmienie bledu juz mowie :
![]() Cannot connect to a login serwer. Error: Connection refused. All login server are offline. Check www.tibia.com for more information. For more information take a look at the FAQs in the guide section at www.tibia.com To jest najdokladniej jak umialem a i co do ponownego instalowania Tibi to juz to zrobilem ale nic. ![]() Wielkie dzieki wszystkim!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Centaurek
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 22
Skille: 53/52
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Heh kiedyś też miałem taki problem. Trwał chyba coś koło tygodnia. Zależy, bo to chyba od łącza. Nie masz się co martwić. Wszystko wróci do normy w najbliższym czasie !
W trakcie zmian ![]() Ostatnio edytowany przez Centaurek - 12-10-2004 o 14:43. Powód: Pomyłka :D ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzieki ale jesli ktos by cos wiedzial cos wiecej na ten temat to bardzo bym prosil o pomoc=)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Demiphant on Galana
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Powerpuff Girls
Świat: Galana
Poziom: 100
Skille: 97/70
Poziom mag.: 20
|
![]() Kumpel to miał raz
![]() Ściagnij Proxy uruchom raz na Proxy i potem normalnie już powinny wszystko działac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
![]() |
![]() Ja mam identyczny komunikat jak się chcę zalogować, a nie mam włączonej neostrady
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Proxy pomogla dziekuje wszystkim ide grac=)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |