|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() Zanim dostanę bana za użycie słowa "skillbar", muszę podzielić się swoimi spostrzeżeniami na ww. temat:-). Co to jest Top300 wie każdy (jak ktoś nie wie - 300 najlepszych graczy w danej dziedzinie na danym serwerze). Przy każdym "sejvie" lista jest aktualizowana. W przypadku leveli, jeśli dwóch graczy ma takie same, o miejscu na liście decydują punkty doswiadczenia. A co decyduje w przypadku skilli/mlev? Na pewno nie kolejność alfabetyczna... Zatem patrząc na nasze miejsce wśród, np 60 sword-skilli, możemy wydedukować, czy jesteśmy bliżej czy dalej 61. To samo z mlev. Oczywiście jest szansa, że o kolejności na liście decyduje czas zdobycia danego skilla, ale podejrzewam że tak nie jest (mam swoje powody).
To tyle, Pozdrawiam
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Gdynia City
|
![]() prawdopodobnie osoba która pierwsze wbiła ten skill, umnie by sie to zgadzało, mam na harmoniii 81 distance fighting, przedemną są 2 osoby: ragy goldenbow i fanxor shannara, obie osoby to są starzy graczy (swoich czasów byli jednymi z najlepszych palków na harmonii) postać ragy już nie istnieje ale dalej istnieje w top300 w distansie... oni wbili przedemną te skille, mi brakuje już niewiele do 82
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Mnie się wydaje, że to nieprawda.
Dlaczego ? Dość długo czekałem na shield adv. Pewnego dnia zdenerwowany już byłem, zacząłem trening koło 18:00. Sprawdziłem na stronie - byłem przedostatni w skillu 79 w shieldzie. 21:55 You advanced in shielding.