|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Dziś, około godziny 8:20, w moim depo odebrałem list (doszedł on chyba ok. 8:00). Taki list dostał także mój qmpel. Było tam napisane, że w ciągu kilku dni wszystkie serwery Tibii zostaną wyłączone, i żeby nie grać przez 3-5 dni. Podpisane było "The CIP team". Dzisiaj już z powodu oczywistych problemów z logowaniem nie zacytuję całego listu, ale jutro jego treść pojawi się na 100%. Na oficjalnej stronie Tibii nie pojawiła się jednak o tym żadna informacja. Teraz pytanie: czy też dostaliście taki list? Czy myślicie, że to naprawdę list od CIPów i to, co w nim jest napisane to prawda? Czy mega oszustwo + bullshit? Bo dla mnie ta cała sprawa wygląda tak:
? ? ? ? ?( ?( PS Na koniec notka do moderatorów: plz nie kasujcie tego topicu, nie zakładam go w celu nabijania postów, naprawdę dostałem taki list i do jutra zacytuję tu jego treść. Dla mnie sprawa stoi na ostrzu noża - nie chcę mieć pięciu dni bez Tibii bez powodu ![]()
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
|
![]() Ahhahahaha! Udało mi się! Połknąłeś haczyk rybcioo
![]() tak na serio to ja ci wysłałem ten list (cipowie napisali by to w mailu przed wejsciem na serwer) ![]() Lol Lol i Rotfl owoc w takie bajery wierzysz ;D czyli dalej mogę cię wkręcać jak chcesz ![]() ![]()
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
Lokacja: Szczecin
|
![]() ja mysle ze to jakis gosciu ktory mial schize napisal i wyslal i sie czieszyl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tera sorry ze to pisze nie do tematu kiedy na tego hunta idziemy i kiedy mozna cie spotac w tibi??
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^ ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
Lokacja: Szczecin
|
![]() ader:jusz wiem wy sie pewnie znacie a tobie sie nudzil i se wyslalem do niego lista lol ty to masz pomysly wyslij mi cos takiego kiedyss moj nick to wietnam
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^ ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
|
![]() Nabrany na koparke
![]() Hehehe tak znam go. Lubie mu robić takie dowcipy ![]() Ciekawe czy to przeczytał? Jak nie to go nie zobaczymy z 3-5 dni ![]() Aha jak ktoś chce zrobić koledze kawał dobry to można mi zgłaszać ![]() Postaram się wysłać coś extra ;]