|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: KrK
Stan: Niegrający
Imię: Shadow'blade Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Lucera
Poziom: 78
Skille: 79/77
Poziom mag.: 6
|
![]() Ja (Mystic'arrow Warrior)
![]() Tak wiec bez zbednych ceregieli zaczynajmy! Troche Lvl'a na poczatek jednak gdzies mi sie zapodzial scr z opuszczeniem rooka. Level 24-25 ![]() Level 29-30 ![]() Level 34-35 ![]() Level 39-40 ![]() Nowy nabytek - Beggar Outfit ;D ![]() Level 41-42 ![]() Level 42-43(najnowszy) ![]() Narazie tyle bo co za duzo to nie zdrowo;D Potem dodam more. Koment plax. Ostatnio edytowany przez Vodetus - 24-07-2007 o 14:14. Powód: Literowki |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Widać że nie stawiasz w opancerzeniu na ilość defa, czy arma wolisz aby było ładne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe cierpliosci Shadow tez swoje napewno da
![]() @Tanahashi A codo wygladu eq ![]() Lubie nosic na sobie to co zdobylem;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Eternal Storm Knight
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 13
Skille: 52/52
Poziom mag.: 3
|
![]() Bede śledził temat i komentował zapowiada sie dobrze czekam na wiecej zdieć BIg GZ
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajne ss ;] mam nadzieję, że temat się rozkręci ;d
Masz ciekawe Eq ;] xd Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejna porcja screenow
![]() Dalej skille...;/ Wieczorem dam screeny z jakis Questow. 10 Mlvl ![]() 11 Mlvl ![]() Distance 60 ![]() Distance 70 ![]() Koment Plax |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() [url]h
![]() Tutaj Advenced ;> Heh =P ![]() Tutaj widzimy hero hunt w 1h =P Z mają Druidką ![]() ![]() ![]() Od teraz zaczne robic ss ;D Bo przejolem sie tak expieniem ze o nich zapomnialem ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Setgin - 24-07-2007 o 18:10. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Gratz loota z Hero ... ja nigdy nie mialem takiego;/ ale pech;/ zawsze jak ogladam jakies screeny widzac super looty a ja jak ide na hunta wyciagam sama kase..;/ moze wy macie kody xD
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() I Arena Done:
![]() Musiałem długo czekać bo przed mną wszedł na Warlord Arena Vicking Noix ![]() Adv 59-60 ![]() Avelanche Dead ![]() Chcialem ujac moment kazdego dobijanego bossa na red/black hp =p czasem mialem lagi i nie nadarzalem i czasem zapominalem wogule robic ![]() The Dark Dancer Dead ![]() 6 ML ![]() ![]() Dla mnie wstyd na takim lvl miec 6ml ;P Ale poki moge to expie najlepiej jak moge ![]() Spirit of Fire Dead ![]() ![]() ![]() Rewards xD II ARENA DONE ![]() Na arene wziolem ~9bp Uh , ~7bp mF / Waste 1,5bp Uh / 3bp mF Dobrze ze nie wiecie co mialem w innych bp ![]() ![]() Next porcja ss w najblizszym czasie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Stare Questy:
Spike Sword ![]() Paradox ![]() Elven ![]() Dessert lol ![]() Crus ![]() Blood herb ![]() DTD ![]() Lipne ale coz zrobic;d Wieczorem dodam dzisiejsze nowe scr i pracuje nad jakas sklejka. Pozdro P.S Patrze, patrze i nie widze komentarzy;S No co jest panie i panowie;P Koments Plax! Ostatnio edytowany przez Vodetus - 25-07-2007 o 15:17. Powód: Patrz P.S |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Ankrahmun/lodz
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Overiax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Speed Boys
Świat: Pythera
Poziom: 50
Skille: 80/55
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Hmm Hmm... Hmm.. Hmm.. hehe cuz powiedziec Xd fajne sski
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Screeny z dzisiejszego dnia:
Az sie zdziwilem ze Merlkin daje loota O_o Juz dawno o tym zapomnialem a tu nagle zonk ![]() ![]() Po tym updacie shielding Paladinowi napewno sie sprzyda dlatego warto miec dobrego skilla ![]() ![]() ![]() Magiczny... ![]() ![]() A oto sklejka nad ktora pracowalem trochu ![]() ![]() ![]() I na koncu oczywiscie rzecz najwazniejsza, nad ktora napewno dluzej pracowalem niz nad w/w sklejka ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro! Ludzie komentowac, bo zawsze widze ten temat na 2 albo nawet 3 stronieO_o On ma byc na 1 ![]() Cya in Tibia~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() fajne sski podobaja mi sie
![]() troche slaby mlvl jak na 44 lvl ale odrobisz ![]() btw. dzis mi tez wand of plague z merlkina wylecial ![]()
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2007
|
![]() Widze, że temat troche sie rozwinął. Arror Warrior, powiem ci, że ten twój mlvl to porażka jak na twój lvl ;p A co do quest, np Crus helmet to powinnieneś założyć. Czemu? Mówiłeś chyba, że lubisz nosić to co zdobyłeś
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Tanahashi
Malo uzywam Mf(dzisiaj chyba 4 uzylem) zgodze sie to jest przyczyna mlvl. Jak pojde na dragi w najblizszym czase to wtedy napewno wiecej tego zejdzie. A co do crusa to wole nosic crowna ktorego tez sam zdobylem ![]() |
![]() |
![]() |