![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Sochaczew
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Koun
Profesja: Knight
Świat: Morgana
![]() |
![]() Witajcie.
Mam pytanie apropo skilli. Wszyscy w okół przeważnie mają większy Fighting niż Shielding. Ja mam inaczej... Nie wiem czemu tak sie stało... Teraz skilluje na slimach i ta różnica mi się powiększa. Słyszałem że jest to zależne od Eq. Wcześniej miałem serpent sworda i guardian shield a teraz fire sworda i medusa shield. Proszę o odpowiedz i pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Moris Emperian
Profesja: Sorcerer
Świat: Empera
Poziom: 40
Skille: 19/25
Poziom mag.: 45
|
![]() Przy skillowaniu szybciej idzie shielding, a przy expieniu fighting, wiec jezeli duzo skillowales, a masz stosunkowo niski lvl, to mozesz tak miec.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2007
Imię: Vertanus
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 42
Poziom mag.: 6
|
![]() Wg mnie eq nie ma nic do skillingu ja do 86/86 dojechalem na rotach/dwarfach i musialm podrownywac shielding clubem fakt. A taka roznica w skillowaniu to moze byc efektem Np gdy ubijasz potwory robisz cos innego i jak zbaijesz monstera zanim zaznaczysz atakowac koeljnego ten w/w potwor juz ci nabije to pare shieldingu. Powod prosty w jakis sposob dostajesz wiecej ciosow na tarcze niz zadajesz potworom (oprcz tych logicznych 2:1 w normalnym skillingu) Pomysl co to i wyeliminuj
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kompletna bzdura Przy pelnym 2:1 (shield weapon) Idzie idealnie rowno.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
|
![]() To i tak nic ci nieda ze odejdziesz i spozniasz sie z atakiem po 30 uderzeniach skill przetaje rosnac.
@Topic wiec to jest tak Fighitng idze szybciej wtedy gdy trenujacy skilluje z wieksza iloscia potworkow np 3 albo 4 bo wtedy 2 bija w tarcze a 2 bija w zbroje dlatego ma wiecej czasu skillowania i idzie szybciej fighting. Shielding idzie szybciej wtedy gdy skilluje sie z 2 potworkami wtedy obydwa bija w tarcze a ty bijesz tylko 2 potworki a nie 4 proste. Skille nie rosna szybciej dzieki EQ. @Hybrid zobaczysz pozniej shielding zacznie ci bardziej odskakiwac do przodu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Gowikor15 - 25-07-2007 o 17:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2007
Imię: Pain ball
Profesja: Druid
Świat: Saphira
Poziom: 27
Skille: 13/20
Poziom mag.: 23
|
![]() ja nie wiem czemu , ale nie mam takiego problemu
od kiedy przyszlem na maina skiluje na 2 potworkach ani mniej ani wiecej i raczej nie expie a i sword i shield ida mi tak samo. roznica od samego poczatku wynosi od 37 do 39 % ![]() nie wiem, jak to sie dzieje, ale nic nie odskakuje bardziej |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum