|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sensei of Ako
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() Tak sobie myśle... co ma taki facc?
Ma expowisko? od cholery, to jasne. Ale czy ma DOBRE expowisko? Veno: DC- byłem chyba 3 razy. Jakieś 10 osób było. Roty/trolle przy veno- boterzy Amazon camp- 5 osób conajmniej D lair- ok, spoko, bdb expowisko... tylko czemu ciągle zajęte? POH- jeden bije mino, drugi cyclo, trzeci gs, ktoś tam bije undeady, niżej wampa, niżej dragi/// nie ma się gdzie ruszyć Thais: Fibula- jak nie ma ludzi, to nawet spoko, ale czesto 3 ludzi lub wiecej. Deep fibula- nie mam pojęcia poludnie z cyclopami- ż a l MS- więcej ludzi niż mobów Kazo: od cholery kopalni, fajnie... 7-15lvl sorc zabijający train moby, oraz paladyni pakujący się na guardy. czyli da się, ale trzeba mieć fart do pustej kopalni Ab: zamek- patrz MS trolle w podziemiach- nie byłem Carlin: GL- patrz zamek w ab i MS północ z amazonkami- co piętro afkujący gracz czekający na resp wschód- trolle na których skillują paladyni i sorcowie którzy te trolle wybijaja Lodowe wyspy: Vega- nic Folda- da się, ale rewelacji nie ma Senja- pro exp to tam jest o 3 w nocy, albo byl jakies 3 up temu, kiedy nikt nie wiedział jak tam dojść. No i skończyły mi sie pomysły... Czary: Najlepszy czar druida? ofc- uh, vis i sio. Facc ma tylko uh Najlepszy sorca? imo sd, vis, ue, mort hur. Facc ma tylko ue najlepszy czar Knighta? ten jakis nowy atakujący ;p nie znam nazwy. Facc ma... exure? Najlepszy Paladyna? vita, exori con [imo sux, ale czasami sie przyda], robienie tych spearow od 43 lvl. co ma facc? vite [ofc, postacie magiczne tez mają vite] Bronie: sorc/druid- wandy. OK sorc/druid- vis. only 4 pacc Paladyn- speary. Ale od 25 lvl jak nie masz znajomego na pacc, brak royal. Od 55 lvl kupywanie p bolts za duzo wyzsza sume niz Pacc w sklepie. Knight- kazdy moze miec taka sama. Ale przykladowo 25 knight z facc musi kupic bron z areny za kilka k, a taki sam knight z pacc musi zainwestowac w kilka mf i sam zdobywa taka bron Pozostałe: Brak dostępu do ''lepszych questów'' [chociaż kasodajne desert,paradox, bk, deep fibula są] Brak możliwości podróży [statki dywaniki] Brak postmana [kto wynosił loot z mint wie ocb] No i skonczyły mi sie pomysły ;p Ofc może byc jeszcze brak outfitów, addonów, domku, własnej gildi i jeszcze sporo, ale to mniej ważne. Może Wy jakieś macie? Albo sprostujcie moje przemyślenia. Czemu ma służyć ten temat? Nie narzekaniu "mogli by dac haste dla magow na facc, ale takie slabsze, bo teraz za wolno chodze!!!1'' Takie wypowiedzi mozecie wyrecytować mamie, a nie pisać ;> Po prostu dziś 8 lvl, który zaczyna przygode z Tibią zapytał gdzie może expić. Fast odp- larwy, pozniej tomb. Odpowiedział, ze nie ma pacc. Aha... no to moze fibuła? no ok, nie tak źle, tylko skąd 800 gp? No i on jest w Carlin... Amazonki nie- zabiją go... lodowe wyspy- o ile trafi i nie zabije go water elemental to moze wbije AŻ 15 lvl znudzi mu się/będzie sżło wolno trolle pod cmentarzem? żal Dobra to tyle, rozpisałem się, możecie po mnie pojechać ;p |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
![]() |
![]() Kurcze racja, a najbardziej (przynajmniej mnie) denerwuje ta wolna regeneracja hp i many na facc
![]()
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Nie rozumiem o co Ci chodzi...
Narzekasz, że PACC ma wszystko? Dude! Ty się ciesz, że CipSoft w ogóle dał ci możliwość grania FACC! W WoWa np nie pograsz za free... choć ja bym zablokował konta FACC... nie było by aż tylu nóbów ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
![]() |
![]() myślisz ze ktoś by w tibie gral wogóle
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() Co do mintwalin, kup sobie raz pacc zrob postmana i będziesz mógł używać skrzynek. A co do FACC to coś powiem. Kiedyś Cipsoft wypuścił TibieME. Miało się wtedy dostęp 2 wysp (były tylko 2
![]() Myślę że do czasu aż Cipsoft nie zrobi czegoś takiego to FACCe nie mają powodu do płaczu ![]()
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 135
Skille: 87/83
Poziom mag.: 7
|
![]() CpiSoft stworzył tibie po to aby zarabiać pieniądze !
facc jest po to aby gracz mógł zobaczyć jak wygląda tibia, spodoba się = kupuje pacc albo expie na facc... ciesz się że nie dał ograniczenia max lvl na facc... takie porównanie... jesteś murarzem, idziesz wybudować dom po to aby zarobić czy po to aby zleceniodawca po zakończeniu budowy cieszył się że ma nowy dom za free? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
![]() |
![]() Jeszcze ja się dobiję:
Royal pal ma enchant spear Exp? best folda, ale WE Cytuj:
Potwory? Larva plz ![]() Tempest Rod do kupienia tylko w Edron (nie wierzycie? hi-rods-tempest rod) lootować można tylko z paccmonstrów Z drugiej strony, jest Dungeon Runners, za darmo, PACC (5$/mies.) ogranicza się do questów i paru megaevulhiperwypas broni
Too many players online. Only players with premium accounts are admitted at the moment. You are on place 771,020,314 on the waiting list. Trying to reconnect in 2 years. Parodie Star Wars * * Pisze się "SKĄD" nie "Z KĄD" Ostatnio edytowany przez Vichelon - 28-07-2007 o 17:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 135
Skille: 87/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
WoI: Wypada z: Dragon, Green Djinn, Efreet, Demodras, Wyvern, Hellfire Fighter, Enlightened of the Cult, Hand Of Cursed Fate jest do zdobycia... Tempest rod nie dropi z mobów z facc ale mozna kupic w kazz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Imię: Sensei of Ako
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() ktos tu powiedział, że marudze, bo nie wiem gdzie expić ;p wcale nie
![]() ![]() Chodzi mi po prostu o to, ze w WoWa grasz płacąc, ale porównajcie WoWa i Tibie... pixelki i GRĘ. Ja w życiu nie zagrałbym w gre MMORPG gdyby trzeba było płacić za wypróbowanie jej... A tak, obeznałem sie troche w Tibi i kupiłem Pacc. Ale zanim ktoś nie pogra, nie zrobi sobie wszystkich 4 profesji i nie sprawdzi czy warto to nie kupi pacc.... PS: tam miało być, że facc ma sd a nie ue.... o mort hurze nie wiedziałem, bo zbytnio mnie sorc nie jara ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: Ankrahmun
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 82
|
![]() Cytuj:
A przypadkiem nie zapomniałeś, że tempest dropi z Priestessów :>? @EDIT Moja pomyłeczka bo napisałeś, że nie dropi z mobów facc. Racja O_O Ostatnio edytowany przez Saurus7 - 26-07-2007 o 21:17. |
|
![]() |
![]() |