|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam wszystkich. Chciałbym prosić o pomoc. Otóż, chodzi o gre, kolejną z serii Tony Hawk's. Mam problem z przejściem misji u takiego francuskiego (grubaska z wąsikiem) parkour'owca. Każe mi on wykonać "wallflipa". Niestety, nic mi nie idzie. W niektórych oryginałach na pc'ecie, komputer nie wczytuje nie których trików. Zdaje mi się, że właśnie mam tak z "wallflipem".
Daje link do save, mam nadzieje że to ten (to mój pierwszy plik na tym serverze.). http://rapidshare.com/files/45415064...-Progress.html |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() jak masz oryginala to masz dostep do patchy ktore pozwola ci naprawic te bugi.
@down a support to nie laska przeszukac? z reguly jak ja mam problem to najpierw przeszukuje google, pozniej przegladam w cholere for tematycznych a pozniej dopiero biore sie za skrobanie tematu (na forum specjalistycznym, przystosowanym do danej dziedziny - no i co z tego ze tu jest owion... to nei znaczy ze kazdy ma skakac obok ciebie i blagac zeby ci pomoc). teraz walnij sie w piers i odpowiedz sam sobie czy zrobiles choć odrobinke z tego co napisalem
do zobaczenia w prawdziwym zyciu Ostatnio edytowany przez Ville - 27-07-2007 o 23:51. |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: In a black grave...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() ![]() |
![]() Po prostu podczas przytrzymywania klawisza od Wallrun'a (bodajże Spine), wciskasz Ollie [O]. PODCZAS TRZYMANIA, mi też na początku nie wychodził, ale się zorientowałem, że po prostu trzeba przytrzymać od Wallrun'a i robisz piękny Wallflip.
@Edit Spróbuj przytrzymywać strzałkę "do tyłu". Ostatnio edytowany przez Heidar - 28-07-2007 o 11:21. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() No właśnie, robie tak jak ty, ale zamiast wallflipa, on mi poprostu odskakuje od ściany, taki skok. Nie robi żadnego salta :<
|
![]() |