![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Lokacja: Koszalin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nie ważne
Profesja: Sorcerer
Świat: Manera
Poziom: 20
Poziom mag.: 2-
![]() |
![]() Mam do was takie pytanko. Mam palka na lewelu 15. Posiada on 55 Dista. Lubie expic na kopalniach Dwarv'ów. Zaliczając także Guardy. I takcały czas mam dylemat czy używać:
-Arrows NIe bija za mocno ale są doś tanie i mogesobie cały czas je dorabiać (exevo con) -Bolty Troszke drogie, robić nie moge bo PACC'ka nie mam. Ale za to szybciej się czyści respa -Speary Bardzo ciężkie i co zrobić jak się skończą. Boltów lub strzal wezmę dużo a speary okolo 10 Za kometarze z góry dziekuje ![]()
![]() ![]() ![]() [22:06 Brith Amesh [188]: ale jestem zjebany, bylem po zakupy w realu... 22:06 Ricko Amesh [228]: duze waste? 22:06 Brith Amesh [188]: 2zl , nie wyciagnalem z koszyka ;/ 22:06 Ricko Amesh [228]: no i po frytkach.... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() jesli expisz w kopalniach to z soldierow wylatuje masa boltow których nikt nie zbiera.W 10 min zbierzesz 100+ ogladajac wszystkie zwłoki czyli jesli expisz na soldiarech/guardach tylko bolty,chyba ze chcesz sobie nazbierac troche w depo np na hunt na beho (20lvl+ i smialo mozna isc na nie atakowac z boltow exp i loot super waste brak czasami duży +) to wal ze strzał.Speary sobie zostaw do treningu radze na 20 lvl zrobic 60+ dista i olac trening do 30 lvl potem 70+ i ma sie spokuj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sensei of Ako
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() up: ludzie którzy się znają pro...
Spearów weźmiesz mniej, ale nie niszczą sie za pierwszym razem... Twoim błędem jest to, ze chodzisz w eq jak knight... jak się postarasz to spearów weźmiesz 2 x więcej i na dłużej starczą... arrows nieoplacalne... za małe hity. bolty za drogie. |
![]() |
![]() |