![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() Będe pallem dlatego ide do AB, tam z trolli są speary. Ale skąd - z jakiego potowrka wypadają strzały czy bełty, u jakiego potowrka wypada kusza, a u jakiego łuk ?? prosze o odpowiedzi, wiem że jest w dziale potowry na stronie głównej ale tam dużo szukania.
PS: wiem że łuk od 40 dista a kusza od 70 czy 60... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Kusza wypada z Huntera, Dwarf Soldiera i z Dragona. Dalej nie pamiętam.
Łuk wypada chyba z Huntera i Hero Strzały zwykłe wiem że wypadają chyba z Huntera. Burst Arrow wypadają z Dragona Bełty wypadają z Dwarf Soldiera, Minataur Archera i nie wiem skogo jeszcze. Mam nadzieję że choć trochę pomogłem |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2004
Lokacja: lbn
![]() |
![]() No to chyba proste strzały wypadają z tych potworków które strzelają czyli wszystkie Elfy jak i Hunter(y) [ zabójczo silny "strzelacz" ] tak jak i Hirosy, jako palladyn można je sobie też przyzywać, co do broni dystansowej to łuki czasem wypadają z Elfów, a kusze z Dwarfów Soldierów jak i bełty które można znależć w wyżej wymianionych jak i w Mino Archerach [ nie wiem czy dobrze napisałem ich nazwy
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() thx all ( 2 osoby
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() Cytuj:
Kusza NIE wypada z huntera, natomiast wypada z mino archera. Zapomniał bym: bursty wypadają też z huntera. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
chyba bardzo żadko bo zabiłem tyle hunterów że bym mógł z nich armię zrobić i 0,0,0 tych wybuchowych strzałek :/ |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() --------Luki i strzaly -----------------
Elf : luk (rzadko), arrows (1-3) Elf scout : luk , arrows (0-12), poison arrows (0-3) Hunter : luk, arrows (0-15), burst arrows (0-3, rzadko). Hero : luk, arrows (0-15) -------------Kusze i bolty --------------- Mino archer : kusza, bolty (0-20) Dwarf soldier : kusza, bolty (0-4) Dragon : kusza, 1-10 burst arrows Dragon lord : power bolt (1) |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Ale i tak strzaly i belty lepiej kupowac u NPC w Ab'.
Ten NPC na polnocy Irea sie bodajze nazywa. |
![]() |
![]() |
#9 |
Buuuuu
|
![]() Leniwosc ludzka niezna granic.
W dziale z bronia sa WYPISANE potwory ktore zostawiaja dana rzecz (sa nawet linki do tych potworow od razu).