|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Fioletowy Pingwin
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 14
Skille: 54/54
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Przygody mariana opowiadaja o elfie ktory wciaz ma problemy z psami
![]() Jego jajcarkie nastawienie do wszystkiego powinno sie wam spodobac ale bede kontynuowal tylko jesli wam sie spodoba najpierw ocencie moj poczatek w karierze i jednoczescie poczatek przygod Mariana ^^ ![]() Marian bedac juz prawie przy armorze wpadl do dziry ukrytej na dzrzewem ![]() Gonłl swoje świnie ktore niewiedzieć czemu uciekały. ![]() Próbował pokonać scorpiony co przychodziło mu łatwo ze względu na ich słabą obronę. ![]() Czy oni są juz wszędzie? ![]() ![]() Zebrał ze swojej już nieżywej świni jedzenie i zastanawiał się to robic dalej... ![]() Nasz bohater szedl dalej na południe... ![]() Zobaczyl czlowieka w opałach wiec postanowil pomuc, skieleton byl juz na red hp wiec dlugo sie z nim nie męczyli ![]() Gdy juz go polozyli Zygfryd wyrazal wdziecznosc nowemu koledze xD ![]() ...Maniek postanowil pomuc swojemu nowemu koledze dajac mu cos na zregenerowanie hp i mp....pomylka ^^ ![]() Kolo podziekowal i dal propozycje nowemu przujacielowi ![]() Jaka to byla propozycja dowiecie sie w nastepnej czesci prosze o komentarze jak zawsze ![]() Ostatnio edytowany przez Knight of the fredoom - 03-08-2005 o 18:58. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() eeeee...ja tu nic nie widze, mozebys powiekszyl to z deczq...
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Baaardzo małe.... Nie umiesz umieszczać zdjęć w photopucket, to się przeżuć na www.imageshack.us bardzo prosty w obsłudze.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wielkie THX dla crowala za to ze nienabluzgal namnie tylko pomogl
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Knight of the fredoom - 01-08-2005 o 10:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
|
![]() duzo zdjec...........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Robisz duże, bardzo szczegółowe fake'i, ale za mało ich, mógłbyś chociaż robić DODATKOWE mini screeny(5x5 kratek. gdzie wpadał do dziury, albo go psy gryzły, tak to jest wszystko inne i gdybyś nie napisał że wpadł do dziury, to by wogóle nie wiadomo było o co chodzi.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Mi to sie raczej nie podoba. Co to znaczy wstawiac 2-3 screeny w dodatku na jakis czas??? To ju lepiej mogles cala historyjke zrobic i wstawic cala od razu. Ja jak robilem pierwszy fake to od razu dalem 10 screenow. Wez sie troche wysil to bedzie lepiej i wtedy ocenie
![]() ![]() Edit: Aha i rada, nie rob takich duzych obrazkow bo to przez to dlugo je robisz. Wejdz w np. moje przygody mendrika i looknij jakie ja robie obrazki ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Cor Tibiarz - 01-08-2005 o 14:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Crowal
Wlasnie po to napisalem zeby mozna bylo sie zorientowac ze wpadl do dziury a nie (teleportnal sie) ![]() @Cor tibiarz OK postaram sie robic mniejsze chociaz chcialem zeby to wlasnie wyroznialo moje story od innych ale skoro tak uwazacie.....wkoncu ktos tu ma wieksze doswiadczenie ![]() Ostatnio edytowany przez Knight of the fredoom - 01-08-2005 o 15:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
3/10 za fabule....
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny gracz
|
![]() długie fake ... nie musisz robić dalej bo i tak beznadzieja 3/10 nuda po prostu
Chesz zobaczyć opis?? Kliknij F13 ![]() ![]() Nie masz co robić?? KLIKNIJ!! co ci szkodzi?? nie umiesz czy co?? szybko kliknij nie bój sie (nie bądź noobem kliknij) mam nadzieje że klikniesz ![]() ![]() ![]() www.bodzioziom.fora.pl wejdz na nowe forum i pisz posty na nim |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Niewiedzialem ze robie je az tak niedopracowane, :/ albo mi sie zdaje albo napisalem ze daje na poczatek malo zebyscie ocenili wykonanie jajcarskie podejscie jeszcze sie niezaczelo bo niema do czego a ty sie tak niechwiej na tym krzesle bo pewnie przez to spadles
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 04 2005
|
![]() Nie oceniajcie tego po pierwszych 2 obrazkach, Niech robi dale i zobaczymy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2005
|
![]() Nawet fajne
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Piła
Imię: Lady Hestia
Gildia: Anthraxa
Świat: Danubia
Poziom: 54
Skille: 78/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Może być ale krótkie.
Ostatnio edytowany przez gancii - 02-08-2005 o 10:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Lokacja: Świnoujście
Imię: Robson sorcerer
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 40
Poziom mag.: 54
|
![]() A mnie tam sie podoba
![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Fenks za pozytywne komentarze ale za te hmmm....mniej pozytywne tez
![]() Mam prosbe do wszystkich co komentuja zeby mowili mi co mam zle i naco mam uwazac w nastepnych czesciach ![]() Ej czemu nie komentujecie wstawilem nastepne obrazki ^^ czyzby sie wam niepodobalo?? ![]() Ostatnio edytowany przez Knight of the fredoom - 02-08-2005 o 21:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() marian gratuluje ci rozbawiles mnie strasznie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: ToRuń
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() No nawet, nawet fajne chociaż jak mówili moji poprzednicy za malo szczegółów moja ocena:
Fabuła: 8\10 Wykonanie:6\10 Łącznie:7\10 ![]()
![]() |