|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 290
Skille: 103/99
Poziom mag.: 11
|
![]() Witam.
Mam tutaj problem, ile Tibia podczas grania wysyła danych i ich pobiera? Chodzi mi tutaj o pobierania danych abym widział ile moge np na Orange Free na karte siedzieć, chodzi mi oto ile to jest np mb na godzine. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przydałby Ci się program NetMeter.
Nie wiem ile tych danych Tibia wysyła/pobiera, ale mogę się poświęcić i sprawdzić ile np. w 15 minut tego robi... Za kwadrans zedytuję posta. ![]() 0-5min - Łażenie i bicie rotów/beholderów na Fibuli: Upload-90kB Download-270kB 5-10min - Przejście z Fibuli do Thais: Upload-145kB Download-450kB 10-15min - Stanie i gadanie pod Depo: Upload-225kB Download-650kB Można oceniać, że w godzinę byłoby: Upload ~ 900kB Download ~ 2600kB... @down Tobie też przydałby się ten program. ;F To tak jakbym miał łącze ~6kb/sek... ;d
A tak na marginesie.... umrzyj. Ostatnio edytowany przez zoliax - 03-08-2007 o 17:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorki ale bedzie pobierać tyle ile może.Czyli jaka jest maxsymalna prędkość łącza i przepustowośc modemu.
![]() |
![]() |
![]() |