|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2004
Lokacja: Dobre Miasto
|
![]() Mam pewno pytanie czy opłaca się bardziej robić uhy i je sprzedawać czy sdeki. Moim skromnym zdaniem bardziej opłacalne będzie robienie uhów ze względów materialnych jednak proszę was o pomoc...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2004
|
![]() Chodzi o to co bardziej sie oplaca, moim zdaniem bardziej oplaca sie robic uhy ze wzgledow materialnych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Przeliczając na czas potrzebny to lepiej UH i możesz wcześniej robić niż SD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Na emeryturze
|
![]() Dwa bp uh robisz w 6 h 40 min i masz za to 5k. Jeden bp sd robisz w 7 h 20 min i masz tylko 4 k. Uh'y robisz od lvl 11 i magic 11. Sd od 25 magic i lvl 15. Uh'a kupuje kazda profesja i to od dosc niskich lvl. Sd kupuja tylko druidzi, hlvl paly i hlvl sorc (tym ktorym sie nie chce robic).
Z tego wynika ze UH rzadzi. Ostatnio edytowany przez Earl - 12-10-2004 o 19:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() Uhy są bardziej opłacalne
![]() o jak dobrze że jestem druidem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Earl, chyba sie pomyliles, z tego co napisales wynika, ze uhy rzadza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Lokacja: Internet
![]() |
![]() Ja tam wole SD...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..
|
![]() Jesli chodzi o oplacalnosc, to uhy sa zdecydowanie lepsze. Ale sproboj na Valorii kupic ostatnio SDki............... dlatego mozliwosc ich robienia jest wysoce ceniona
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Na emeryturze
|
![]() Dyskusja sd vs. uh jest tak na prawde dyskusja drut vs. sorc
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() wszystkie obrazenia na graczy przy uzyciu run i innych czarow sa polowe mniejsze niz na potwory... ja na 21 levie i na 32 mlevie sdkiem moglym zciagnac 8lvl do parteru... moze nawet nie trza by bylo przeladowywac...
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |