|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2005
Lokacja: na Zadupiu
Gildia: Koza z nosa
Świat: Zadupie
Poziom: 666
Skille: -99/-99
Poziom mag.: -2
![]() |
![]() Wieczór w domu Mara!(ale to zn00biłem) Mój pierwszy fake(zdeka nUUdny) o pewnym wieczorku.
W domu Mara,Ptasznika i Bebilona... ![]() Maro zszedł do swego labolatorium w którym pracował Elf Alchemik. ![]() Poszedł do Chodowli(wiem ze Hodowla samo ,,h'' ale jest ,,ch'' bo to nie jest taka zwykła hodowla)spotkać sie z Ptakiem. ![]() Maro poszedł na 1 piętro i usłyszał dźwięki z pokoju Bebilona. ![]() ![]() ![]() C.D.N(chyba, ale dalej to już będął przygody i walki wiec raczej niebędzie takie nudne a zrobiłem tą część żeby was zapoznać z Marem,Bebilem i Ptakiem. PS:Niewiem jak się pisze SEYS i zamiast łóżek są hamaki bo łóżek niemiałem do wklejenia na obrazek. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2006
|
![]() nie chce mi się błędow wszystkich wypisywać...
1.no więc pisze się "says" ale spoko... 2.gratuluję poczucia humoru ![]() 3.sprawdź wszystkie wyrazy w słowniku ortograficznym... (albo wordzie) 4.czekam na następne części ![]() pozdro! |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Radwanice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 53+
![]() ![]() |
![]() Zapowiada się ciekawie. Jak narazie ładne wykonanie. Pozdrów Norberta ahuehuahu
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2005
Lokacja: na Zadupiu
Gildia: Koza z nosa
Świat: Zadupie
Poziom: 666
Skille: -99/-99
Poziom mag.: -2
![]() |
![]() OH! Ale fajnie! Myślałem ze już pierwszy komentarz bedze brzmiał ,,Ale to zje**ne!" Już myślę nad kolejną częścią.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe fajn e i bardzo smieszne lecz sa male niedorubki naprzyklad nie muwi sie elf alchemik sEYs tylko SAYS: ale to szczegul papapa
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Kluczbork
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ladnie :D
Profesja: Knight
Gildia: top secret
Świat: Isara
Poziom: 3??
Skille: 6?/6?
Poziom mag.: 4?
|
![]() Cool Cool Cool
![]() Pozdro ;]
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Kobyłka
|
![]() hmm... niejest zle... tylko zauwazylem kilka bledow w tych domkach w ostatnich obrazkach... ale nieszkodzi
![]() w kazdym razie, mozesz robic dalej bo niezle ci idzie ![]()
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Dość dobrze się zapowiada ale troche za dużo tych rzeczy w domu nawalone....:/
|
![]() |