Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Mainland

Notki

Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice...

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 06-03-2004, 18:45   #1
Tibiz
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 02 2004

Domyślny Lurowanie zmorą serverów nonPvp

Na game czacie tylko trąbią o lurowaniu potworków.Dzisiaj postanowiłem przejść się do Venore. I oczywiście jak już bylem prawie na miejscu patrze a tam gs sobie biega z kolesiami poisonami. Byłem bardzo wkurzony ale mi już przeszło. Szkoda że takim cwaniakom którzy się w to bawią nic nie da się zrobić
Powiedzcie co o tym myślicie
Tibiz jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-03-2004, 18:49   #2
Dark-Xaero
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 10 2003
Lokacja: Abstrakcja Słów

Gildia: Poezja Nut
Domyślny

hehe dlamnie wogole wszystkie te syfy jak : pk , thief i lurowanie to najwieksze nooby i debile w tibii niepopieram takiego zachowania... Pk thiefof itd..... trzeba tepic a najwiecej to takich noobow z 10 lvl z red skullem
Dark-Xaero jest offline  
stary 06-03-2004, 18:54   #3
Oxygane
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2003

Stan: Niegrający
Oxygane ma numer GG 4384632
Domyślny

Jak widzisz jak ktos luruje jakiegos potworka to screen i mailem do gm'a i po sprawie. Koleś dostanie bana na 100%
Oxygane jest offline  
stary 06-03-2004, 19:02   #4
Bofedojo
Użytkownik Forum

Bofedojo's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk

Bofedojo ma numer GG 1439666
Domyślny

Tylko jak sie nie widzi kto go lurowal to kicha... Jeden taki tu sie wozil ze lurowal dragonki i GS (n00b). Luruja tylko debile (tacy sami jak PK i thiefy), nie cenia czyjejs pracy, ktora musi wlozyc w lvl i itemy. Najlepiej takiego zabanowac, zrookowac i na rlu napasc.

PS: Jaki jest mail do GM'a ?

Cya in another life brothers

Bofedojo jest offline  
stary 06-03-2004, 20:18   #5
Pan Samochodzik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2003
Lokacja: Warszawa

Domyślny

na securze nie ma dnia zeby gs nie latal przed venore, niestety tak jest i bedzie, chyba ze cipy zrobia cos takiego jak w ghostlandzie ze zebdzie sobie murek w zlurz pohu, ale i tak nooby beda loorwaly pod sciane. Na to nei ma wyjscia, ja tam wole nadlorzyc dorgi i isz na oklo, ale wiem ze przezyje

Ps. Do gma tylko w grze ctr + r i piszesz ktorka wypowiedz naciskas zenter i czekasz na odpowiedz

down.

Co ci z moltsa wyciagna???? Trola, o Jezu 10 troli mnei zatakowalo pomocy bo mnie rozwala, najwieksze co mzona zloorwac do carlin/ab to arkanista

Program do wysyłania zdjęć na Imageshack.us; foteka.pl; vpx.pl;
Nowa wersja 1.1a (30.10.2007)
http://sourceforge.net/projects/sendimager/
Pan Samochodzik jest offline  
stary 06-03-2004, 20:24   #6
marred
Użytkownik Forum

marred's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj

marred ma numer GG 2185588
Domyślny

Najgorsze jest wedlug mnie juz lurowanie z uhaniem potwora, to niekonczaca sie meka, dzis na Calmerze ponoc byl DL na w Venore zachodniej bramie, wolalem nie sprawdzac.

W Venore jest jeszcze spoko, bo cale miasto jest na pietrze, do Thais GSa nie ma skad zlurowac, najgorzej jest w Carlin, luruja z Moltsa...
**&***&***&&&***&&***&&&***&***&&&
***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***&
****&*******&&******&&***&*******&
*****&*****& &&****&&*****&*****&
******&&&&&***&&&&&&*******&&&&&
marred jest offline  
stary 06-03-2004, 21:00   #7
Lewus
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 10 2003

Domyślny

Dzisiaj to ludzie mieli chore jazdy.....
Najpierw ide z qmplami na BH (z Venore) wychodze z miasta a tam trzy ubite gsy (jeden świeży). Udało się dotrzeć do groty ale spowrotem to już biegliśmy przez amazon camp . Później chciałem iść wybić troche cyklopów a tam dragon Lord.... poczekałem na schodkach i sszachowałem 4gp. Zgineło .... DUŻO ..... ludzi a cały gościniec był w ogniu i trupach . A gsy w Venore to normalka (na calmerze to można się przyzwyczaić) .
Lewus jest offline  
stary 07-03-2004, 21:11   #8
Cerverius
Użytkownik Forum

Cerverius's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Gród Wojów Wrocławiem Zwany

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: -- brak --
Świat: Astera
Poziom: 20
Skille: 54/55
Poziom mag.: 4
Cerverius ma numer GG 2766913 Cerverius ma login Tlenu cerverius
Domyślny

Ja też sie nadziaęłm na GS i PS pod samą bramą Venore
Ktoś to robi notorycznie i zawsze rano około godziny 6-7
Jeśli jest ktoś kto gra w Venore o tych godzinach i ma duży lewel niech casem luknie czy jakiśfrajer nie luruje GS'ów

Postacie na słabym poziomie nie mają szans uciec

Pozdrawiam wszystkich z Wrocka i z KRUKÓW !!

Sława !!
Cerverius jest offline  
stary 07-03-2004, 21:18   #9
Wiewiur
Użytkownik Forum

Wiewiur's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: Wrocław

Wiewiur ma numer GG 4348101
Domyślny

popieram jest to hamskie i wogule ale widać tych co to robią bawi trzeba kiedys na takiego sie zmówić
stary 07-03-2004, 21:44   #10
Cerverius
Użytkownik Forum

Cerverius's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Gród Wojów Wrocławiem Zwany

Stan: Aktywny gracz
Gildia: -- brak --
Świat: Astera
Poziom: 20
Skille: 54/55
Cerverius ma numer GG 2766913 Cerverius ma login Tlenu cerverius
Domyślny

Jak osiągne satysfakcjonujący lvl (coś około 40 -50)
to de polował na takich cfffffffaniaków

Pozdrawiam wszystkich z Wrocka i z KRUKÓW !!

Sława !!
Cerverius jest offline  
stary 07-03-2004, 22:47   #11
Aversin
The Witcher

Aversin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2004
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Aversin ma numer GG 2615286
Domyślny

Dzisiaj rano postanowiłem iść do kopalni w Kaz (do tej w mieście) troszke expa zrobić. Dziwnie się czaiło 2 kolesi jak wchodziłem na poziom z soldierami, no ale ja polazłem w swoją strone a oni w swoją ... ubiłem swoje sole i wracam ... patrze a ci dwaj kolesie lecą z dwoma dwarf guardami pod samą dziure (wejście na ten poziom) a jak się już wskoczy i coś zaczyna nas na dole bić to ciężko uciekać .. tym bardziej jak są to dwa gu zlurowane + sole + dwarfy, które się tam normalnie resują. Jest to kopalnia w której dużo niskolvlowych postaci sprawdza swoje umiejętności w walce z soldierami .. więc dość dobre miejsce aby w świecie non-pvp pobawić się w pk. Ja mam knighta lvl 43 więc ubiłem im te gu i użyłem tego wielce pomocnego skrótu ctrl + r ... ale po 20 minutach czekania zamknąłem tą rozmowe. Co niby daje takie zgłaszanie jak przeważnie nie odnosi to skutku a nawet nie ma najmniejszego znaku, że ktoś to wogóle przeczytał. Może i GM są zajęci i nie mają czasu się tym zajmować .. to kolejne pytanie: czemu ich tak mało ?? ?(
Potem polazłem na poziom z guardami .. spotkałem tam tych samych kolesi .. lurowali dalej .. nikogo to nie interesowało więc czemu ja mam się przejmować .. ?? Polazłem w swoją strone ..
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way.
Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"
Aversin jest offline  
stary 07-03-2004, 22:48   #12
Mistrz Czarnego Miecza
Zbanowany

Data dołączenia: 19 09 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Oxygane
Jak widzisz jak ktos luruje jakiegos potworka to screen i mailem do gm'a i po sprawie. Koleś dostanie bana na 100%
LOOOOOOOOOL

Ale bym sie uśmiał jak by gostek który zrobił ss i przesłał gm-owi a ma pasek zadań itp. i tam koło godziny wszystkie programy do macro, tibia gg itp. ALE JAJA BY BYŁY HAHAHAHAHAH LOOOOOOOOOOOOOOOOL

ok wracając do tematów to ja nawet lubie sie pobawić z gs-em pod Venore zawsze jak wracam z hunta to jakiś gs sobie biega pod schodami i pełno ciał jest . No to ja kilka strzałów z sd i hmm (około 2 sd i z 3 runki hmm max) no i 3 razy pod rząd trafiły mi sie p-legsy i 10 p-armów a w ciałąch d-shield , 2h sword , czyli z wyprawy 7 k + 15k z ciał opyla sie co nie... dzięki tym lurowcą dorabiam na życie .
Mistrz Czarnego Miecza jest offline  
stary 08-03-2004, 17:49   #13
marred
Użytkownik Forum

marred's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj

marred ma numer GG 2185588
Domyślny

A mieliscie kiedys cos takiego, ze ktos wam uhal potwora gdy expiliscie?

Ja bylem na bh'ach, a Mashe (z Calmery) 50 lvl (ja na jego miejscu juz dawno bym siedzial na DLach) go away or die. Ja do niego: lol. No i jest bh, fajnie, bije go, juz prawie padl, a ten n00b uhnal go, no to spoko bije dalej, exura vita poszla, juz bh mial malo zycia, to ten znow go uhnal, no to ja zaczynam zwiewac, jednak szkielety blokuja droge, znow exura vita, ale nastawilem hmma na bha, jak bedzie mial malo zycia i zdazylem go zabic. Jedyna radosc, to ze ten n00b stracil 2 uhy
**&***&***&&&***&&***&&&***&***&&&
***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***&
****&*******&&******&&***&*******&
*****&*****& &&****&&*****&*****&
******&&&&&***&&&&&&*******&&&&&
marred jest offline  
stary 08-03-2004, 20:08   #14
Bobercjusz
Użytkownik Forum

Bobercjusz's Avatar

Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań

Bobercjusz ma numer GG 4940122
Domyślny

OPS. Zlitowali się widze nademną. Zlurowałem dzisiaj do Ab Buga. Zabił go sam Cyc
stary 08-03-2004, 20:09   #15
Raczeq
Użytkownik Forum

Raczeq's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Opole

Domyślny

Dzisiaj 1 lurer guardow sie przejechal jak mu zablokowalem rope place i wyciagnelem p-legi
stary 08-03-2004, 20:31   #16
Starkey
Użytkownik Forum

Starkey's Avatar

Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław

Świat: Valoria
Poziom: 27
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Wiewiur
popieram jest to hamskie i wogule ale widać tych co to robią bawi trzeba kiedys na takiego sie zmówić
Raczej ciężko będzie Ci się zmówić na lure'ra na serwerze non-pvp. Co najwyżej można spróbować zrobić ss i wysłać do CIP'ów. A co do lure'ra to można jedynie go blokować przy potworkach itp.

Co do tematu, to nie popieram lurowania potworków silniejszych niż bug. Newbiee mogą sobie nie poradzić.

PROUD MEMBER OF METAL MILITIA !!!

Starkey jest offline  
stary 08-03-2004, 21:03   #17
Merral
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 12 2003

Domyślny

Heh teraz maja nowa mode lurowanie DL'a mprzed Venore z POH'u.Byłem i widzialem,nic ciekawego =].
Merral jest offline  
stary 08-03-2004, 21:47   #18
Letaba
Guest

Domyślny

Cytuj:
Co ci z moltsa wyciagna???? Trola, o Jezu 10 troli mnei zatakowalo pomocy bo mnie rozwala, najwieksze co mzona zloorwac do carlin/ab to arkanista
Może się myle ale w ab mnie raz gs zabil(zjechalem mu do red moje najwiekrze tibiowe osiagniecie pallem na 17 lvlu ) ale mysle ze z mols tez sie gsa da wyciagnac jak sie ktos uprze.

stary 13-03-2004, 15:10   #19
Mathayus
Użytkownik Forum

Mathayus's Avatar

Data dołączenia: 22 02 2004

Domyślny

tacy co luruja dostaj zaraz bana od gm jak ich tylko przylapia a do venore rzeczywiscie luruja najczesiej ostatnio na securze jeszcze w kopalniach na1 poziom luruja guardy'hehe

"Gość w dom, żona w ciąży"
Mathayus jest offline  
stary 13-03-2004, 19:15   #20
WizzArD
Zbanowany

Data dołączenia: 29 02 2004

Domyślny

ja tam lurowania nie popieram b ginom niepotrzebni ludzie, a i tak pamietam jak po update dalo sie pod samo dp do venore gsa zlurowac :/ dobrze ze juz to zmienili
WizzArD jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania