|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2004
|
![]() Kolejny pixart mojego autorstwa i jeden gifek:
![]() Atk: 41 Def: 6 JEDNORĘCZNY!!!! ![]() Jak narazie to wszystko, spróbuje jeszcze coś wymyślic.Nie piszcie tego tematu na straty bo będe go dość często aktualizował więc zaglądajcie tu czasem i komentujcie moje prace. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2003
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Co to za czerwony glut
![]() O wiele lepszy jest Axe, chociaż ostrze mógłbys wycieniować trochę bardziej. Ale i tak jest dobrze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() gif- no, wiesz...
topór- przeciętny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() 1)KICHA, co to za sword ??, jakiś mieczyk plujący krwio podobną cieczą z 2 sznurkami. dodatkowo gdybyś to wzioł w łapska byś stracił palce.
2)Zmień server, interia SUXXX
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Ehrm... Na natępny raz nie dawaj tyle ostrych końców, bo na serio se ktoś łapy utnie.
![]() Axe: No, tu już lepiej. Trochę zbyt klasyczny. W sumie: Muszisz jeszcze TROCHĘ popraktykować zanim będziesz mistrzem. Nie obraź się. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2004
|
![]() Tak wogole to ten czerwony glut to energia zmiecza do ryzowania energi nie mam talentu.A ten "sznurek" to jakbyś pomyślał troche to byś zobaczył że to energia z kamieni ona ładuje energie miecza i chroni ręce przed atakiem jakiejś broni na nie.Jak ci odetną ręce to masz już lipe.I zanim coś napiszesz to przemyślcie to co widzicie.To jest cecha twórców grafiki(dwa razy sie zastanów zanim coś powiesz).Ale uwagi przyjmuje i jeszcze troche popracuje w grafice.
Ostatnio edytowany przez mikel88 - 20-10-2004 o 15:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @mikel88
Wiesz, mi się zdaje, że cecha "pomyśl dwa razy zanim napiszesz" jest cechą myślicieli i flegmatyków, a nie grafików... Cytuj:
Przykład: Rysujesz Katanę. Ludzie ją oglądają. Jak na pierwszy rzut oka, bez namysłów stwierdzą, że to Katana, to znak że narysowałeś ją dobrze. ![]() |
|
![]() |
![]() |