|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Czesc Mam pytanie czy mógłby ktos mi napisac porade dla Rycerzy czyli......
1 Jaką bron i Tarcze ma mniec 2 Jakie musi mnies buty Rekawice Spodnie Tarcze oraz ełm 3 jeśli juz napiszecie jakie rzeczy to prosze zeby napisac gdzie i za ile mozna je kupić 4 Gdzie trenować z 10 lvl (Carlin) 5 i Jeszcze jedno pytanie chciałem sie dowiedziec jak trenowac skille ale taki dokładny opis 6 Jakią magie musze imnieć( jak narazie umniem EXURA ) A i chodzi mi o zeczy które przydazą sie na początek bo przy 80lvl to wiadomo ze bede mniał lepsze rzeczy Z góry dziekuje i jeszcze jedno Wiem ze każdy lubi sie powysmiewac z Poczatkujących wiec prosze zyby sie ze mnie nie wysmiewac |
![]() |
|
![]() |
#2 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Mnieć?? co to znaczy :<
WSZYSTKIE ODPOWIEDZI NA TWOJE PYTANIA JUZ SA NA FORUM. WYSTARCZY POSZUKAC!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Po pierwsze, usiądż sobie spokojnie nad słownikiem poprawnej polszczyzny bo z tego co widze to nie najlepiej wychodzi Ci pisanie w ojczystym języku.
Co do tematu, takie coś na górze jest jak "Szukaj", naciśnij ( nie bój się nie gryzie), a następnie wyszukaj odpowiedniego słowa, np. skillowanie. Znajdziesz coś dla siebie. PS. Szczerze, to już mnie głowa boli jak co chwile widze temat "Gdzie trenić palkie, knightem?", "Jaką broń kupić?" czy "Za ile moge kupić plate armor?". Ogółem załamać się idzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Jezusie Chrystusie. Kolejny Noob. Tak - noob. Nie newbie, bo newbie szuka odpowiedzi na swoje pytania, a nie, tak jak autor, myśli, że sobie napisze temacik, poda kilka pytań i kazdy mu odpowie. Powiem ci coś (to do autora): JESTEŚ PO PROSTU STANDARDOWYM POLAKIEM! Wszystko ci trzeba mówić, wziąłeś Knighta, no bo teraz jest trendi... W domu mamy też się pytasz jak się buty wiąże? Wiesz co - dam ci radę. Przeczytaj sobie TEN POST. Coś o tobie...