|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2007
|
![]() Jestem stosunkowo nowym graczem tibii i popelnilem kilka bledow grajac paladynem-siedzialem na 1 wyspie do 10lv(stracilem wiec 10hp i 20 mana w porownaniu do wyjscia na 8lv ze o dystansie i tarczy nie wspomne) 2 blad to za pozno kupione czary-dzieki czemu na 23lv mam dopiero 6ml
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Devseth
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() Polecam kopalnie krasnoludów.
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Naprawde dopiero zaczynasz grac. Czy jest na sali ktos kto zwiedzial CALA tibie?
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol frapper z kontekstu wynika ze mowilem nie o calej tibi tylko o wyspach dla ludzi bez pacca-gram moze 2 tygodnie i bylem w wiekszosci miejsc na powierzchni no i troche w podziemiach-moze troche przesadzilem-napewno sa ludzie ktorzy zwiedzili wiekszosc miejsc w tibi(kazdego miejsca nie da sie zwiedzic tyle dziur i podziemi-co innego na powierzchni) co do expowiska to kopalnie sa calkiem fajne tylko ze sporo tam ludzi-pytanie gdzie ich nie ma
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez diwisnia - 23-08-2007 o 00:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe no i na taka odpowiedz liczylem szmytek-po co konto ma stac odlogiem skoro kumpel moze nabic kilka lv(tymbardziej ze zablokowali mu konto na 30 dni bo ktos mu je hacknal)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2007
Lokacja: Latam Po Świecie i Wiejeeee (śśśwwist)!
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Czasem.... Czasem to mnie przerażacie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
P.S nie pisz zal.pl bo to odzwierciedla twoja inteligencje... Ostatnio edytowany przez Ralvin - 23-08-2007 o 14:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie wbije mi na 50lv bo sam nie bedzie mial za duzo czasu na gre-moze dojdzie do 30lv(watpie) co do przyjemnosci to moja sprawa(sprawie przyjemnosc kumplowi ktory ma zablokowane konto akurat na miesiac) od 30lv moge zaczac chodzic na smoki wyverny itd. wiec pytac sie nie bede gdzie expic....przyjemnosc gry to zabijaja boty-sam moge ustawic bota i miec za miesiac 50 lv jak mowisz(ale wtedy to juz jest porazka) a do nastepnych wakacji chce miec przyzwoity lv bo wykupie sobie pacca i poexpie na nowych potworach(bede mial czas na gre) to tyle z mojej strony
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zycze Ci powodzenia na mass hunt dragow na 30 lvl ^^ poskiluj moze troszke
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jak dla kogo... dla mnie sharowanie jest zajebiste w tibi... idziesz spac... wstajesz i masz wbite powiedzmy 500k expa.. albo pare % skila zrobionego wiekszy lvl... dla mnie przyjemnosc to miec duzy lvl i masse addonow do czego daze ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Lvl to nie wszystko i zapamietaj to sobie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: Lucera
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lucera
|
![]() Ja mam takie cos, ze nie chce dac nawet komus jak u mnie, pokierowac i pozabijac kilka potworow. Bo to oznacza ze nie ja zabilem te potwory i nie ja nabilem nawet te kilka pkt expa czy skilla, czy kasy
![]() ![]()
"Pomyśl czasami o cierpieniu, którego wolisz nie widzieć." ( Albert Schweitzer ) http://www.fasole.pl/default.asp?id=11162 zbieraj fasole i wymieniaj je na nagrody ( sms, doładowania ...), nie martw się link bez wirów ![]() www.naturalnie.ovh.org strona o medycynie naturalnej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @szmytek Wbiles(wbiliscie) tak wspanialy lvl wiec zapewne dzielisz konto z calym osiedlem? Ostatnio edytowany przez Ralvin - 24-08-2007 o 16:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
co do mojego profilu jest to 41ms i sluzy jako noob char do pk -.- aktualnie mam 65rp zrobionego w miesac z kumplem nie chcesz nie wierz ale mi sie fajnie z kumplem gra... aha co do tego osiedla hmm piekna ironia ![]() Ostatnio edytowany przez szmytek - 25-08-2007 o 00:41. |
![]() |
![]() |