|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Daleko nad rzeką....
Stan: Na emeryturze
Imię: Azbesciak
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
|
![]() wlasnie dostalem informacje dosc ciekawą LOL2 juz 2 raz buehueheuheuhe
NIE WCHODZIC NA TA STRONE 12:06 Kielek the pall: Witaj, jestem ze strony tibia.pl i chcialbym przedstawic ci nowy program spolszczajacy Tibie , a takze dodajocy skillbara i wiele innych rzeczy. Odpowiedzialnosc za program ponosi moderator tibia.pl. 12:06 Kielek the pall: Ulepszenie tibi mozna pobrac ze strony !! www.skilbarquest.tibia.prv.pl !! ojej ktos ladnego kejloggera tu chcial mi poslac? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
ehh jedyny sposob to ingnore takich ![]() Ps.dobrze ze odrazu napisales zeby nie wchodzili na ta stronke bo sa ludzie co by sie skusili na tego skill bara ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() 1. Proszę usunąć link z posta.
2. Zwykły spyware ![]() 3. Moim zdaniem jeśli ktoś z teamu tibia.pl coś naprawdę ciekawego i użytecznego by zrobił pojawił by się news na stronie głównej ![]()
![]() |
#4 |
Fallen Angel
|
![]() Ten koles jest przynajmniej ambitny. Wole juz hackerów co wklejaja keylogery, oni musza sie znac i co umiec i sie troche napracowac, a ni to co ci idioci, ktorzy maila wysylaja zeby im passy przeslac.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: ja nie mieszkam ja bije lvle :P
![]() |
![]() ja jakis czas temu z kumplem zalozylismy nowe konta i postacie i napisalismy strone z licznikiem i dawalismy jej adres na trade.
oczywiscie bez keyloggerow tylko z licznikiem. w ten sposob dowiedzielismy sie ile osób jest "NóBaMi" w jeden dzien na strone z rzekomym pacciem za darmo, skill barami i darmowymi programami do kopiowania przedmiotow weszlo ponad 300 osob!!!