|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2005
|
![]() Mam rycerza po hacku (23 lvl skile 50/50 )
Jedyne co mam w tej chwili to Blacksteel Sword (atk 42/def 22) ale jest on od 35 lvl. Nie lapie sie jeszcze po zimowym update i nie wiem czy walic tym mieczykim czy lepiej go sprzedac i kupic cos od 20 lvl Prosze o pomoc |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: Slask
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Imperor Blade
Profesja: Knight
Gildia: Lucifer Angels
Świat: Candia
Poziom: 25
Skille: 56/55
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Wiesz mozesz wedlug mnie walic z twojego blacksteel sworda bo przy takich skillach bedziesz z niego walic po okolo 100+ a ja ci powiem ze mam knighta na 19 lvl skille 48/47 i z crystal sworda , ktory jest od 25 lvl walnolem w valkyrie 109 wiec mozesz sprobowac a jak nie da rady to radze kupic cos w stylu bright sword
![]() Ostatnio edytowany przez Smilemanek - 12-08-2007 o 20:43. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
Pro evul mastach knight sie odezwał >.> @topic Jeżeli byś mógł podać swój aktualny stan majątkowy mógłbym powiedzieć głebsze rozpatrzenia lecz narazie moge ci powiedzieć tyle : 23 lvl i black steel to zla propozycja. Myśle ze z broad sworda byś wieksze hity zadawał ![]() Jeżeli masz serpenta narazie lataj z serpentem, od 25 lvl ice sword / wyvern fang. 30 lvl fs jeżeli masz mało sianka lub bs jeżeli jestes nadziany. ![]() Na twój obecny poziom najlep[szy bedzie crimson sword/serpent jeżeli nie masz kasy ![]()
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2005
|
![]() No wlasnie nie mam absolutnie nic oprucz tego miecza.
Postac jest po hacku, tylko blacksteal sword mi zostal bo byl w depo w innym miescie ![]() Ale dzieki za rade, skoro tak przedstawiasz sprawe to sprzedam ten miecz i cos slabszego sobie kupie Dzieki |
![]() |