|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Postanowiłem spróbować stworzyć swój fake. Wykonanie jest amatorskie, więc nie bluzgajcie na malutkie szczegóły - robienie Fake'ów to dla mnie zabawa, nie praca.
Dawno, dawno temu na Thais napadły legiony szczurów. Było ich tak dużo, że żaden bohater nie dawał sobie z nimi rady. Znalazł się jeden, który mimo swej słabości, spróbował pokonać szczury sposobem: ![]() Podkładając trutkę uczynił, iż szczury nękające miasto zginęły na miejscu. ![]() The end.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() omfg.To właściwie nie jest fake-.-'.Postawiłeś tylko jakąś kupe podobną do pizzy,pomysł może lepszy ale o wykonaniu nie wspominam...
edit@ nie zauważyłem tego napisu ![]() ![]()
NIEMOŻLIWE TO TYLKO WIELKIE SŁOWO RZUCONE NA WIATR PRZEZ MALUCZKICH,KTÓRZY GODZĄ SIĘ Z NATURALNĄ KOLEJĄ RZECZY,ZAMIAST WYKRZESIĆ SIŁY,BY JĄ ZMIENIĆ.NIEMOŻLIWE TO NIE FAKT.TO TYLKO OPINIA.NIEMOŻLIWE TO NIE DEKLARACJA.TO WYZWANIE.NIEMOŻLIWE TO POTENCJAŁ MOŻLIWOŚCI.NIEMOŻLIWE JEST CHWILOWE. IMPOSSIBLE IS NOTHING NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE Ostatnio edytowany przez powrót vavca - 26-03-2005 o 13:35. |
![]() |
![]() |