![]() |
#1 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Bielsko-Biała _/
Stan: Niegrający
Imię: Maciek
Świat: Prawdziwy
Poziom: Co?
Skille: Wtf??
Poziom mag.: o0
|
![]() Cytuj:
Czy ktoś w to wieży? ![]() Proponuję w tym temacie zrobić prawdziwą price liste ![]() Btw; Kupiłem g arma za 23k :S Ostatnio edytowany przez Ushka - 17-05-2007 o 14:07. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2007
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 150
Poziom mag.: 75
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Świat: Selena 4ever
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w takim razie to ja na nic nigdy nienazbieram xD Dlatych co sprzedaja to jest dobre xD ------------------------------------------------------------------- Cytuj:
xD co to za baran napisal ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() A gdzie cena Arcane Staff?
![]() Btw zamienie Arcane Staff na SCA =d Pozdro, Xyriela
Speeecial Ed, his momma dropped him dropped him on his head, now he's not so bright instead he's a little bit special!!!! BLAAAA ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007 00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k 00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas 00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy ************************************ Dżaper rox |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Van Heller
Profesja: Paladin
Świat: Selena
Poziom: 8+
Skille: 10+/10+
Poziom mag.: 0+
|
![]() W tibii jest wolny rynek i ceny są wyznaczane przez podaż i popyt (jak w rl
![]() Wniosek: Wszystkie te price listy nie maja sensu bo i tak każdy będzie sprzedawał za ile będzie chciał. Pomóc może Cipsoft wprowadzając jakąś zmianę do gry (np. podniesienie cen u djinów). Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: Jakies 10 cali od plazmy :)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mordre
Profesja: Elite Knight
Gildia: Siedem Krasnoludkow
Poziom: 36
Skille: 61/58
Poziom mag.: 4
|
![]() Zobaczcie pierwsze ceny z trade a potem mówcie że to wyśmieją...
PS Mój brat golden arma o 3 nad ranem kupił za 12k ![]() Cholera mała troche mu zazdroszcze bo ja dałem 18 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Tak,tak Macavi dal swoja Pricelise potem Laros Feleon tez dal i malo kto sie do tego stosuje ja osobiscie nie bo przesada nikt nie kupi nic.
Lol za 1k spuszczenia z ceny hunted?fajnie ;] Ostatnio edytowany przez MaSoY - 09-08-2007 o 10:01. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2007
Poziom: 150
Poziom mag.: 75
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Gildia: wstydze się podać
Poziom: 102
![]() |
![]() @ Maso
I comment Jareknesa sobie skopiowałeś złodzieju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!