|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arcano Vampire
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 187
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() Czesc,
Zalozylem ten temat poniewaz kolekcjonuje addony i daze do tego zeby zebrac wszystkie. Chcialbym wiedziec czy na tym forum istnieja osoby z takim samym celem jak moj. Wypowiadajcie sie tu dlaczego chcecie zebrac wszytskie i zaloczcie zdjecia jakie juz posiadacie ![]() A moze istnieje taka osoba w tibi ktora zebrala absolutnie wszystkie addony ? A moze na tym forum jest taka ktora ma wszytskie z wyjatkiem czapki ferumbrasa (Pomijam ten addon poniewaz uwazam ze ejst on tak zadki ze naprawde tylko niesamowite szcescie wysoki lv i duuuzo piniedzy pozwala go zdobyc) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jeśli nie ma czapki to nie ma wszystkich. Co to za sens chwalić się "mam wszystkie addony prócz jednego, bo za trudno go zdobyć"? Albo to ja mam dziwne poglądy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Głogów
Imię: Greyhawk the Assassin
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 19
Poziom mag.: 9
|
![]() Może i nie ma czapki, ale fajnie się jest pokazać przynajmniej we wszystkich addonach dla chociażby jednego outfitu. Poza tym samym osiągnięciem jest to że ma się tak dużo addonów. Powodzenia przy zdobywaniu.
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() Napewno czape ma 140~sorc z harmonii. Gdyby nie to, ze on wygral w loterii po zabitym ferumbrasie to Herganon mialby wszystkie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Imię: Arcano Vampire
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 187
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() Podam powod dla ktorego pominolem czapke jeszcze raz z dokladniejszym wyjasnieniem.
Jak wiemy Ferumbras trafia sie strasznie zadko a popatrzcie na ilosc serverow. Zeby brac udzial w zabiciu ferumbrasa potrzebujesz byc naprawde silny. A po zabiciu jak napisal pan wyzej moze nastapic tzw loteria i to kolejny wspolczynnik szczescia. Pozatym zebrac wszystkie addony oprucz ferumbras hat to naprawde duzy wyczyn ze wzgledu na np. zadkosc pojawiania sie grifinclawflower i roznych bossow wiec Ripper dla mnie to tak jakbys zebral wszytskie ![]() No moze ktos wrzuci sklejke ze swoimi ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sam, nie zbieram, nie wiek kto ma ile, jakie, ale mogę powiedzieć jedno:
powodzenia w zbieraniu. ;>
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() IMO ze ktoras z osob ktora dorwala sie do ferumbras hat predzej czy pozniej wpadnie na pomysl zeby zdobys wszystkie addony
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |